Autor Wątek: Gdansk- Siemiatycze przez Mazury, Podlasie i dalej Slowacja, Wegry, 09.2020  (Przeczytany 430 razy)

Offline Kobieta abj33

• Miasto:
  • Na forum od: 28.06.2020
Hej, jestem Agnieszka, uwielbiam wszelkiego rodzaju sporty, ale tez od jakiegos czasu joge dla balansu:) Mam trzy krotkie wyprawy rowerowe za soba (400-600km) po Bulgarii, Polsce i Holandii. Teraz sie wybieram na nieco dluzsza i szukam kompana z Gdanska tak jak w tytule.
Chcialabym wyruszyc z Gdanska kolo 7dmego wrzesnia i jechac w strone Siemiatycz. Tam odwiedzam babcie i pozniej bede jechac gdzies dalej:)
Co do sredniego dystansu dziennego nie mam jakiejs spiny, gdyz bede pedalowac przez dlugi czas wiec powiedzialabym ze kolo 60km.
Szukam teraz namiotu wiec chcialabym z niego skorzystac i sprobowac noclegow na dziko, ale tez na pewno jakies noce chcialabym spedzic w jakims fajnym airbnb. 
Nie mam nic przeciwko gotowaniu samemu, cos wegetarianskiego (mieso tez czasami jem) i zdrowego, ale lubie tez cos zjesc w knajpce.
Nie lubie deszczu, ale jak jest cieplo to troche mozna pojechac:)
To tyle w dalszych czesciach bede szukac kampana bardziej z okolic bieszczad w strone slowacji i wegier pod koniec wrzesnia, wiec jak cos to pisz tez
« Ostatnia zmiana: 9 Lip 2020, 22:10 abj33 »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum