Autor Wątek: Szukam bazy otoczonej terenami rowerowymi na Pomorzu.  (Przeczytany 695 razy)

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
Witam
Szukam miejsca w wieloboku Koszalin - Kościerzyna - Grudziądz - Szczecinek - Koszalin gdzieś nad jeziorem gdzie będzie trochę fajnych całodniowych leśnych tras gravel/MTB.
Wraz z kilkoma mniej rowerowymi znajomymi mielibyśmy bazę w tym miejscu i co robić na rowerze przez tydzień lub dwa.
Nie znam tego rejony Polski. Może ktoś z was poleci jakąś fajną miejscówkę.

Offline Mężczyzna Waldic

• Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 23.01.2010
Kaszubska Marszruta, gdzieś nad jeziorem Charzykowskim, a jak wolicie trochę górek, to jezioro Raduńskie, gdzieś między Stężycą a Kartuzami.

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
O, o ... właśnie coś takiego szukałem.
Dziękuję

Offline Mężczyzna maper

• Miasto: Straszyn
  • Na forum od: 15.02.2016
Polecam coś w trójkącie Bytów, Polanów, Biały Bór. Dużo lasów i jezior, ładne doliny rzeczne. Teren pofałdowany - bardziej w północnej części tego trójkąta.

Offline Mężczyzna piowini

• Miasto: Grudziądz
  • Na forum od: 09.04.2018
Proponuję i polecam Grudziądz. Baza - może być ośrodek  MORiW nad jeziorem Rudnik- miejsce pod namiot, możliwość wynajmu domku. Co kto chce. Na miejscu jezioro i plaża, bar, wypożyczalnie sprzętu i wszystkie atrakcje z tym związane. Kilka km centrum zabytkowe miasta i związane z tym jak i z miastem, atrakcje. W tym mnóstwo sklepów. Dodatkowo w granicach miasta rowerowa trasa wiślaną skarpą - wspaniała. Najpiękniejsza z e wszystkich panorama miasta od strony Wisły. W pobliżu świetne tereny rowerowe i możliwość atrakcyjnych wypraw. Jak ktoś lubi podjazdu i zjazdy - spory wybór tereny polodowcowe. Jak po płaskim- blisko Bory Tucholskie. Jest Wisła i trasy wzdłuż niej. Jest też trasa rowerowa ze sporymi przewyższeniami dla miłośników MTB ze zjazdami podjazdami i hopkami. Naprawdę atrakcyjna. W okolicy mnóstwo zabytków, w tym wielki wybór architektury militarnej, od krzyżackich warowni po schrony z XX wieku. Polecam. Jak jakieś pytania służę. Inną pomocą również. Jestem na miejscu do 16.07. i po 26.07.

Offline Mężczyzna piowini

• Miasto: Grudziądz
  • Na forum od: 09.04.2018
Pomyliłem się. NIE MA MNIE w Grudziądzu w terminie od 17 do 26 lipca. Wszystko inne się zgadza, a nawet jest jeszcze lepiej! :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum