Autor Wątek: Wspólny dojazd  (Przeczytany 1646 razy)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Wspólny dojazd
« 17 Lip 2020, 08:21 »
Wybiera się ktoś na MP z okolic Kielc (a może jedzie przez Kielce)? Pewnie sporo osób jedzie z Wawy, może mógłbym się z kimś zabrać?
A najlepiej żeby jeszcze wracał w sobotę wieczorem ;)

Jak nikt mnie nie przygarnie, to może ktoś chciałby się ze mną zabrać? W piątek ruszę pewnie koło południa, powrót w sobotę jak (jeśli) już się dotoczę do mety :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Odp: Wspólny dojazd
« 19 Lip 2020, 08:46 »
Tylko nie wszyscy na raz! ;)

To wychodzi na to że jadę sam. W piątek koło 12 autem od siebie, dalej albo przez Stopnicę, Brzesko, Kraków, albo przez Jędrzejów, Dąbrowę Górniczą, Tychy. Wracać chciałbym jeszcze w sobotę koło 22 (?).
Tak bez kombinacji, to mam miejsce dla jednego osoboroweru.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017
Odp: Wspólny dojazd
« 24 Lip 2020, 06:24 »
Jadę samochodem z Krakowa okoĺo 17 i mam wolne miejsca. Chętnie zabiorę kogoś w obie strony, a zwłaszcza osobę jadącą 300 km i mającą prawo jazdy ;) przyda sie na powrocie, bo po 500 to sie słabo jeździ i jak bede musiał prowadzić to pewnie bede wracał później niż wcześniej.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum