Autor Wątek: ULTRAMARATON PIĘKNY WSCHÓD 2020 25.07.2020  (Przeczytany 5341 razy)

Offline Mężczyzna kuki

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.03.2018
Czy ktoś z Was dostał już jakieś powiadomienie od organizatora dot. procedury startu (godzina starty itp)? Na stronie ultramaratonu brak nowych aktualności.

Offline Mężczyzna Gerwazy

• Użytkownik forum
  • Miasto: Polska
  • Na forum od: 13.10.2016
Nie otrzymałem jeszcze takiej informacji, za to tydzień temu otrzymałem prośbę od BBtracker o potwierdzenie startu (to dla mnie jakaś nowość) - bez informacji gdzie i komu mam ten udział potwierdzać (IMO szkoda, ze organizator nie poszedł za przykładem organizatora PTJ i nie wysyłał pakietów startowych do paczkomatów).

Offline Mężczyzna kuki

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.03.2018
Tez otrzymałem taka wiadomość. Odpisałem „potwierdzam” :) Natomiast kontakt mailowy się urwał, a do startu 6 dni.

Offline Mężczyzna LegalOnBike

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 05.11.2017
U mnie też na razie zero info. Ale spokojnie, jeszcze dużo czasu do startu.

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
spokojnie, jeszcze dużo czasu do startu.

do startu 6 dni.

:D
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Mężczyzna Robert1008

• Miasto: Świękitki
  • Na forum od: 08.01.2015
Hej

Jakiś czas temu Org PW500 wysłał SMS-a do osób co nie wniosły opłat startowych prośbę o potwierdzenie chęci startu. Nie chodziło o robienie wpłaty, ale aby nie wykasowywać ich niepotrzebnie z listy.

Niestety zamiast do 70-ciu osób których dotyczyła ta informacja ,  smsa wysłał do wszystkich startujących. W dodatku bez informacji komu to potwierdzać. Stąd całe zamieszanie. Niektórzy odpowiedzieli bramce sms ;-)

Listy startowe są już zamknięte, niczego nie trzeba potwierdzać. godziny startowe będą podane po zakończeniu M-500 (impreza pucharowa która jeszcze trwa do późnych godzin wieczornych. Kolejność startu i tworzenie grup odbywa się w/g klasyfikacji PPUltra http://ultracycling.pl/grupy-startowe/

Robert

Offline Mężczyzna Gerwazy

• Użytkownik forum
  • Miasto: Polska
  • Na forum od: 13.10.2016
...Listy startowe są już zamknięte, niczego nie trzeba potwierdzać. godziny startowe będą podane po zakończeniu M-500 (impreza pucharowa która jeszcze trwa do późnych godzin wieczornych. Kolejność startu i tworzenie grup odbywa się w/g klasyfikacji PPUltra http://ultracycling.pl/grupy-startowe/....

Dzięki Robert, właśnie takiej informacji brakowało (np. w aktualnościach).

Offline Kobieta martap

• Miasto: PL
  • Na forum od: 11.06.2018
Jakby kto był chętny to będę jechała w piątek koło 12-14 z Warszawy i okolic i mogę kogoś zabrać. Będę miała 2 wolne miejsca osoborowerowe.

Trochę off the topic - w jakiej firmie ubezpieczacie się na maraton (NNW)?

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
Kiedyś w tueuropa kupowałem na dwa dni,  kosztowało grosze, teraz nnw na 50.000 + OC na 100.000 to 30 PLN
Ubezpieczenia to NNW Sport, można kupić online w kilka kliknięć myszką.

Tnx, ostatecznie kupiłem w PZU. Za 30 dni policzyli 270 zł, ale nie jest to ubezpieczenie tylko na zawody

Offline Kobieta martap

• Miasto: PL
  • Na forum od: 11.06.2018
Tnx, ostatecznie kupiłem w PZU. Za 30 dni policzyli 270 zł, ale nie jest to ubezpieczenie tylko na zawody

Za 30 dni 270 PLN? Za co aż tyle?

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
Ja kupiłem NNW na 20 tys i OC na 100 tys i zapłaciłem 16 PLN. Za dwa dni - sobota i niedziela.

Za 30 dni 270 PLN? Za co aż tyle?

Czy dużo? Wychodzi 9 zł/dzień. Suma ubezpieczenia 100K

Offline Mężczyzna Adamo

• Miasto: Szczebrzeszyn
  • Na forum od: 30.01.2016
Jak zsiadałem z roweru  na Pięknym Wschodzie bo mi się pić zachciało na BP w Tomaszowie Lubelskim zahaczyłem piętą o znicz - to był maj. Zapłaciłem 60 zł za butelkę wody bo zapomniałem, że mam ubespieczenie :)
Woda miała gorzki smak :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum