Cóż to za model mini instalacji fotowoltaicznej? PS. szerokości i przyczepności życzę!
a takie cudohttps://m.euro.com.pl/ladowarki-akumulatory-przenosne/powerneed-es20000b-panel-solarny-9w-z-powerbankiem-20000-mah.bhtml
Cytat: ślimac w 18 Sie 2020, 21:30Czy możesz podać spis ekwipunku, który zabierasz ?here you are:EkwipunekOstrzegam że pisałem dla siebie więc nie narzekać na ortografię i takie tam....
Czy możesz podać spis ekwipunku, który zabierasz ?
Cytat: Kamilek w 19 Sie 2020, 21:35Cytat: ślimac w 18 Sie 2020, 21:30Czy możesz podać spis ekwipunku, który zabierasz ?here you are:EkwipunekOstrzegam że pisałem dla siebie więc nie narzekać na ortografię i takie tam....Klucz 16 mnie zaintrygował. Do czego on?
no i wykrakaliscie zalamanie pogody, od dwoch dni leje niemal non stop w alpach na polnovy wloch i tak jeszcze w niedziele bedzie, zbunkrowalem sie w najtanszym hotelu i czekam az przejdzie, potwm atak na stelvio.
Cytat: Kamilek w 29 Sie 2020, 21:41no i wykrakaliscie zalamanie pogody, od dwoch dni leje niemal non stop w alpach na polnovy wloch i tak jeszcze w niedziele bedzie, zbunkrowalem sie w najtanszym hotelu i czekam az przejdzie, potwm atak na stelvio.Takie załamania w Alpach się trafiają, ale jak się przebijesz na drugą stronę to już wjedziesz w obszar klimatu śródziemnomorskiego, palmy i winnice . Ważne, że się jedzie sensownie, co zobaczyłeś to już Twoje, a widzę, ze Hochtor trafił się w świetnej pogodzie i jeszcze wysokogórski nocleg, a tam często bywają obsrywki.