co do reszty:DreamMaker "tarp to zly pomysl" moze dla ciebie zly, ja polubilem i w las bede bral tarpa a w miejsca gdzie bede spal pomiedzy innymi ludzmi jak np. baza przed KMT bede bral namiot.Co do ujec z kamery jest to kwestia gustu i tu soe w dyskusje wdawal nie bede.
dzieki Piotr, poki co planuje jechac swoja trasa dalej z ra roznoca ze z Bordeux pojade TGV do Paryza i z paryza Flixbusem jak planowalem mam nadzieje ze to kiec pogodowych niespodzianek
Kto jeszcze z forum zaliczył Hochtor 27 sierpnia br ? Cztery osoby to i tak nieźle.Powodzenia
Odpocznij wysusz się , napij się proseco a potem niech dotrze do Ciebie myśl : kto jeśli nie ja
No Francja też jest ładna ale żeby długo jechać to trzeba mieć duże parcie i jednocześnie dużo luzu. W tym sensie, żeby myśleć "A co mi tam zależy jechać dalej". Do listopada jeszcze sympatyczna pogoda we Francji.Fajne zdjęcia zrobiłeś, choć mówi się, że dużo zdjęć jest często nieciekawych to twoje oglądałem z zaciekawieniem. Szkoda, że nie będzie dalszej części.