Może zostawiłeś materace w nagrzanym namiocie? Jeśli nie, to polecam model XLite, używam intensywnie od 7 lat i nawet go nie musiałem łatać. Waży tylko 100 g więcej.
Sprzęt za prawie tysiąc złotych tak się zachowuje? Współczuję. Na pewno wszystkie literki w nazwie są po kolei, może to jakiś Tmerharest i stąd taka wada?
Trochę się zastanawiałem nad tym modelem, bo parametry wagowe i objętościowe ma świetne. Ale za dużo jest negatywnych opinii, czy to przebicia, czy teraz to co wrzucasz, by ryzykować duże pieniądze. Widać, że ten materac jest za bardzo wagowo wyżyłowany i przez traci mocno na wytrzymałości. Co nam z tego, że jest taki lekki, jak ciągle się trzeba denerwować czy się nie przebije lub innego numeru nie zrobi?
Raczej nie, materace zakupione w dużym polskim sklepie internetowym.
Mam nadzieję że nie w tym z cyfrą i literką w dwuliterowej nazwie? Słynącym z fatalnego załatwiania reklamacji...
Cytat: gocu w 28 Sie 2020, 19:06Mam nadzieję że nie w tym z cyfrą i literką w dwuliterowej nazwie? Słynącym z fatalnego załatwiania reklamacji...Ja tam na mniej więcej 10 - 12 reklamacji wszystkie miałem rozpatrzone pozytywnie