Autor Wątek: wielka pętla bieszczadzka 5-6.09.20 albo później  (Przeczytany 1309 razy)

Offline Kobieta ankozwierz

• Miasto: Stalowa Wola
  • Na forum od: 27.02.2017
Hej, chciałabym w tym miesiącu zrobić wielką pętlę bieszczadzką raczej bez spiny mogę nawet powiedzieć że ze zwiedzaniem ewentualnie oraz z chwilowym zbaczaniem z trasy w celu zobaczenia ciekawych miejscówek. Dlatego nie chce mi się tego robić w jeden dzień, proponuję dwa z noclegiem w agroturystyce w połowie trasy.

DROGA:  Droga nr 893: Lesko – Bystre– Wetlina– Cisna, droga nr 897 Cisna – Wetlina – Ustrzyki Górne, droga nr 896 Ustrzyki Górne – Stuposiany – Czarna Góra – Ustrzyki Dolne, i droga krajowa nr 84 przez Ustjanową Dolinę do Leska: co daje 145km asfaltowej trasy

Kto chętny proszę pisać. : )

Offline Mężczyzna Kamil91

• Miasto: Chrzanów
  • Na forum od: 03.03.2018
Też mam plan na pętlę bieszczadzką we wrześniu, tylko myślę bardziej pod koniec miesiąca, żeby zaczęło robić się tam kolorowo :)  jeśli jeszcze nie pojechałaś to zapraszam :)
Co do trasy, jeśli mogę doradzić, to zamiast jechać drogą nr 893 proponowałbym 894 przez Polańczyk i odbić na Terka dalej wzdłuż rzeki solinka, dużo ładniejsza trasa według mnie i mniejszy ruch samochodów :) tak samo za Ustrzykami dolnymi odbić na Solinę :)

Offline Mężczyzna Pawlik111

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 08.07.2019
Hej, jeśli propozycja jest nadal aktualna to też bym dołączył w któryś weekend Września :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum