Dzięki za relację. W covidowych czasach takich fotorelacji nam trzeba.
Czym leciałeś i jak przebiegła sprawa z nadaniem bagażu ?
Może wrzuciłbyś ślad .gpx ?
Jak wygląda podejście lokalsów do spania na dziko w namiocie przez obcokrajowca ?
Czasy są jednymi z lepszych do podróży, na lotniskach jest mniej ludzi niż w biedronce o 7 rano a ceny nie do uwierzenia, szkoda że za rower skubańcy nie chcą obniżyć:)
Ryanair
We Wrocławiu naklejka na karton w okienku check-in i oddanie pudła do okienka dla gabarytów. Odbiór po wylądowaniu na taśmie dla wszystkich pasażerów. To samo w Atenach
Śladu .gpx nie mam, na trasie korzystam z mapy.cz bez zapisu szlaku, jedyny ślad który posiadam wrzuciłem do galerii to mapki z osi czasu google.
Spałem na ścierniskach, przy drogach na plaży, nikt nie reagował. Ogólnie naród wyluzowany, pewnie dopóki nie wchodzisz w szkodę, jak wszędzie.
Przy okazji mam prośbę do braci rowerowej. Za każdym razem jak składam rower we Wrocławiu słucham od straży granicznej o brudasach na rowerach, którzy rozrzucają kartony po kątach. Chłopaki pogranicznicy służą pomocą, zwinięte kartony można im przekazać oni je zutylizują albo poproszą o to ekipę sprzątającą lotnisko.