Autor Wątek: Maraton Podróżnika 2021 - zgłaszanie kandydatur i dyskusja  (Przeczytany 42485 razy)

Offline Mężczyzna tomek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 01.06.2014
I to jest słuszna koncepcja.

Gorąco zachęcam do oddania swego głosu właśnie na Mazury.
A w Bieszczady zapraszam na PGR :D

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
Jestem za, a nawet przeciw :D

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Mężczyzna Rado

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 25.05.2011
Kandydatura "Mazury Garbate i Suwalszczyzna"
Masz mój głos! Co prawda już na 34,5 km zrobię sobie 1szego pitstopa u rodziców na kawkę :) , ale grzechem byłoby nie zajechać :)

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
Ja na Bieszczady głosuję. Kandydaturę zgłosiłem bo żona nie chce w góry, mówi że w góry to tylko z buta, a bez roweru lżej . Chociaż tutaj na kilku pagórkach też będzie co robić.

Offline Mężczyzna latant

• Miasto: Ożarów Maz.
  • Na forum od: 19.04.2014
Masz mój głos! Co prawda już na 34,5 km zrobię sobie 1szego pitstopa u rodziców na kawkę :) , ale grzechem byłoby nie zajechać :)

Tak nie można, albo każdy z uczestników będzie mógł wpaść na kawkę albo nikt  ;)

Offline PiKa

• Miasto:
  • Na forum od: 18.10.2017
Nie wiadomo czy to jego rodzice ;)

Offline Mężczyzna Rado

Ok, to kawka dla wszystkich! :P

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
Kandydatura "Mazury Garbate i Suwalszczyzna"

a uzupełnianie zapasów i odpoczynek możliwy jest tylko i wyłącznie w obiektach infrastruktury dostępnych dla każdego startującego

Ok, to kawka dla wszystkich! :P

I po co było się przyznawać, teraz wiadro kawy do zrobienia mają.

Offline Mężczyzna Johnny_n

• Miasto: Bestwina
  • Na forum od: 09.05.2018
Obie trasy mi się podobają, ale bardziej jestem za tą bieszczadzką... No chyba, że będzie to wiadro kawy, to warto jeszcze przemyśleć...  ;) :P
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

Offline Mężczyzna Rado

No chyba, że będzie to wiadro kawy, to warto jeszcze przemyśleć...
By wygrały Bieszczady to trzeba będzie przy trasie postawić wiadro bimbru - przyznać się, kto ma tam rodziców? :P

Offline Mężczyzna Johnny_n

• Miasto: Bestwina
  • Na forum od: 09.05.2018
By wygrały Bieszczady to trzeba będzie przy trasie postawić wiadro bimbru - przyznać się, kto ma tam rodziców? :P

No jak będzie Bimber, to "Bieszczady bezapelacyjnie wygrywają!  :P Czekamy na kolejny ruch ze strony Mazur...  ;D
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017

No jak będzie Bimber, to "Bieszczady bezapelacyjnie wygrywają!  :P Czekamy na kolejny ruch ze strony Mazur...  ;D
Odpowiedzią ostateczną Bieszczadów będą fuczki łemkowskie na obiad :)

Offline Mężczyzna Żubr

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 03.11.2010
Nie mam nic przeciw, aby została zaproponowana inna, lepsza  propozycja która będzie prowadziła przez Orle Zamki i Jurę lub zupełnie jeszcze inna, ciekawa lokalizacja w kraju. Na pewno z wielką przyjemnością będę jechał taką trasę.
Mamy do głosowania w tej edycji super trasę trasę w Bieszczadach, moją nieciekawą i nic innego.
Jest chyba jeszcze kilka dni ku temu, aby dokonać kolejnego zgłoszenia. Na pewno wówczas moją propozycję wycofam z głosowania. 
Intencją zaproponowanej trasy nie była tylko Jura, ale tereny z moich okolic - może i nieciekawych.

Źle się wyraziłem. Ja nie uważam, że Twoja trasa jest nieciekawa. Uważam że mogłaby być ciekawsza. Ja bym wolał więcej Jury, więcej za dnia i może w połączeniu z Wyż Miechowską i np. doliną Pilicy albo Ponidziem. Ale rozumiem, że ciężko żebyś proponował regiony, których nie znasz.

No i też ciężko żebyś wycofywał trasę, bo ktoś ją skrytykował (na podrozerowerowe zawsze krytykują  ;)) Albo żebyś zmieniał połowę przebiegu trasy.

Offline Mężczyzna Mortifer

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.08.2016

No co Ty.
Przecież polskim zagłębiem bimbrownictwa jest województwo podlaskie.
Mazury i Suwalszczyzna górą.  :P

Offline Mężczyzna Rado

No co Ty.
Przecież polskim zagłębiem bimbrownictwa jest województwo podlaskie.
Mazury i Suwalszczyzna górą.
Jak woj. podlaskie, to nie Mazury. To pisałem ja, chłop z Mazur ;D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum