Kandydatura "Mazury Garbate i Suwalszczyzna"
Masz mój głos! Co prawda już na 34,5 km zrobię sobie 1szego pitstopa u rodziców na kawkę , ale grzechem byłoby nie zajechać
Cytat: dodoelk w 27 Paź 2020, 11:02Kandydatura "Mazury Garbate i Suwalszczyzna"Masz mój głos! Co prawda już na 34,5 km zrobię sobie 1szego pitstopa u rodziców na kawkę , ale grzechem byłoby nie zajechać
a uzupełnianie zapasów i odpoczynek możliwy jest tylko i wyłącznie w obiektach infrastruktury dostępnych dla każdego startującego
Ok, to kawka dla wszystkich!
No chyba, że będzie to wiadro kawy, to warto jeszcze przemyśleć...
By wygrały Bieszczady to trzeba będzie przy trasie postawić wiadro bimbru - przyznać się, kto ma tam rodziców?
Cytat: Rado w 29 Paź 2020, 13:12By wygrały Bieszczady to trzeba będzie przy trasie postawić wiadro bimbru - przyznać się, kto ma tam rodziców? No jak będzie Bimber, to "Bieszczady bezapelacyjnie wygrywają! Czekamy na kolejny ruch ze strony Mazur...
Nie mam nic przeciw, aby została zaproponowana inna, lepsza propozycja która będzie prowadziła przez Orle Zamki i Jurę lub zupełnie jeszcze inna, ciekawa lokalizacja w kraju. Na pewno z wielką przyjemnością będę jechał taką trasę.Mamy do głosowania w tej edycji super trasę trasę w Bieszczadach, moją nieciekawą i nic innego.Jest chyba jeszcze kilka dni ku temu, aby dokonać kolejnego zgłoszenia. Na pewno wówczas moją propozycję wycofam z głosowania. Intencją zaproponowanej trasy nie była tylko Jura, ale tereny z moich okolic - może i nieciekawych.
No co Ty.Przecież polskim zagłębiem bimbrownictwa jest województwo podlaskie.Mazury i Suwalszczyzna górą.