Czy ktoś już może sprawdzał co za knajpy/orleny/mc donaldsy bedą po drodze na 500?
Ktoś praktykował wypatrzenie knajpy na mapie i zamówienie jadła na "za pół godziny" aby dojechać na gotowe? czytałem regulamin i wedle mojej interpretacji się to z nim nie kłóci, jakieś doświadczenia, pozytywne/negatywne ?
100 km południowy Przemyśl, po drodze pełno sklepów, na północ 2 km od skrzyżowania Topolowa/aleja Żołnierzy Wyklętych, McDonald's200 Solina/Polańczyk po drodze pełno sklepów, pora obiadowa i czas na konkretne jedzenie przed nocą280 Lesko, Orlen całodobowy340 Brzozów, Orlen całodobowy400 Strzyżów, Orlen całodobowy460 Podbór, Watkem stacja paliw Ania całodobowa
Cytat: Kamilek w 4 Cze 2021, 20:39Czy ktoś już może sprawdzał co za knajpy/orleny/mc donaldsy bedą po drodze na 500? Leniwe to towarzystwo się zrobiło, oj leniwe...W obecnych czasach map cyfrowych takie coś jest banalnie prosto sprawdzić, 5-10min to zajmie dla tej długości trasy, ale i tego ludziom się nie chce Cytat: Kamilek w 4 Cze 2021, 20:39Ktoś praktykował wypatrzenie knajpy na mapie i zamówi''enie jadła na "za pół godziny" aby dojechać na gotowe? czytałem regulamin i wedle mojej interpretacji się to z nim nie kłóci, jakieś doświadczenia, pozytywne/negatywne ?Najwięcej czasu to oszczędzisz jak w ogóle zrezygnujesz z jedzenia na ciepło
Ktoś praktykował wypatrzenie knajpy na mapie i zamówi''enie jadła na "za pół godziny" aby dojechać na gotowe? czytałem regulamin i wedle mojej interpretacji się to z nim nie kłóci, jakieś doświadczenia, pozytywne/negatywne ?
Nie marnuj swoich sił na dogryzanie innym, zachowaj je na maraton i kolejne wyprawy i tworzenie kontentu, każdy na tym zyska i nikt się nie wkurzy I ja się domyślam że chciałeś mnie podstępem zmusić do "riserczu" ale po to pytam aby nie robić dodatkowej roboty:)
Co Ty Wilku nie powiesz. Jak Ciebie tak czytam, to powinieneś być jednym z lepszych nawigatorów w tym kraju, a jednak maratony na orientację to Twoja bardzo słaba strona.
Kamilek pyta, to albo mu odpowiesz, albo olejesz, ale daruj sobie swoje mądrości.
A z innej beczki i ze spraw bardziej przyziemnych - jak będzie wyglądał dostęp do węzła sanitarnego ?Mam na myśli prysznic. Da radę zabrać ze sobą dzieci czy niekoniecznie ?
Z takich spraw organizacyjnych z Boskiej Doliny:- nocleg na antresoli - 10zł- liczba miejsc na anstresoli ograniczona, max ok 40 osób, jest już zapisanych 15 osób- kto chce spać na antresoli musi mieć jakąś karimatę/materac/etc chyba że nie będzie mu przeszkadzało spanie na podłodze- za namiot opłata 5zł, liczba miejsc z tego co wiem to bardzo duża- dla każdego dostęp do łazienki i "miejsca, gdzie będzie można sobie przyrządzić śniadanie"- najbliższy sklep ok 800m od ośrodka, Groszek, w miejscowości Hyżne 5km dalej jest tych sklepów więcej, min Delikatesy Centrum