Już dajcie spokój z tą pogodą. Będzie albo nie będzie. A jak nie będzie to też jakaś będzie. Sie przyjedzie, sie wystartuje i sie zobaczy.Jaki mamy wpływ na pogodę?
Możesz napisać co to za fajna jęczłka do liczenia podjazdów ?
Jeżeli mnie pamięć nie myli (proszę o korektę w przypadku mojego błędu) nie mamy do czynienia z żadną odprawą przedstartową gdzie są omawiane podstawowe warunki bezpieczeństwa, potencjalne odcinki mogące sprawić trudność, pkt. niebezpieczne itd.
region, który szczególnie w niedzielę i w godzinach wieczorno-nocnych (trasa 500) może być wymagający
To jednak nie są imprezy dla ludzi zielonych w temacie, żeby te 500km w górach zrobić to już trzeba porządnie jeździć.
A 300 to będzie łatwe?Jadę pierwszy raz.... Najgorsze pierwsze 215km, potem może padać.....
Cytat: Gerwazy w 10 Cze 2021, 17:58Jeżeli mnie pamięć nie myli (proszę o korektę w przypadku mojego błędu) nie mamy do czynienia z żadną odprawąPoza tym czy te odprawy coś wnoszą? Byłem na kilku przed różnymi maratonami i zawsze to była mowa-trawa, tylko się czekało na koniec i gadało ze znajomymi . IMO jak ktoś się nie przygotuje sam to ta odprawa nic mu w temacie nie zmieni.
Jeżeli mnie pamięć nie myli (proszę o korektę w przypadku mojego błędu) nie mamy do czynienia z żadną odprawą
Wszystko zależy od tego jak jesteś przygotowany ale nigdy ponad 4tys. do góry na 300km nie nazwałbym "łatwe".
Będzie na trasie jakiś pk z jedzeniem? Bo coś nie widzę info
Nie ma. Musisz dołożyć pół chleba więcej do bagażu :-)