Na Waxa marne pół bochenka miałoby starczyć?
PKP jak zawsze w wysokiej formie, zawsze można liczyć że dostarczy podróżnym mocnych wrażeń . Awaria wagonu i 1,5h zeszło na odczepienie dwóch wagonów, po czym pociąg jadący 150km/h ruszył z otwartymi drzwiami z tyłu, o czym obsługa nie miała pojęcia, sam latałem zgłosić problem Współczesny świat się tak szybko zmienia - ale jak to dobrze, że jeszcze są fundamenty z twardego betonu, których żaden wicher zmian nie skruszy
Awaria wagonu i 1,5h zeszło na odczepienie dwóch wagonów
Bo Proszę Pana z Warszawy to się Pendolino jedzie, a nie jakimś rzęchem
Cytat: Wilk w 11 Cze 2021, 13:38 A wszystko przeze mnie, bo nieopatrznie zgłosiłem kierownikowi dziwne wibracje na wózku.No właśnie - uratowalismy dupę PKP, Turysta zgłosił kierpociowi że gdy pociąg przyspieszył przed Bochnią to coś mocno stukać w naszym wagonie zaczęło, a ja zapobiegłem wessaniu pasażerów na tyle
A wszystko przeze mnie, bo nieopatrznie zgłosiłem kierownikowi dziwne wibracje na wózku.
Pendolino to jest dla "byznesu" w białych kołnierzykach, miłośnicy mocniejszych wrażeń to jeżdżą z ludem pracującym miast i wsi
Cytat: Wilk w 11 Cze 2021, 09:50Na Waxa marne pół bochenka miałoby starczyć?Pół bochenka, to tylko ekwiwalent bufetu. Oprócz tego zabiera na pewno ten bochenek, który i tak by jechał. Marek