Nie mam nic przeciw, aby została zaproponowana inna, lepsza propozycja która będzie prowadziła przez Orle Zamki i Jurę lub zupełnie jeszcze inna, ciekawa lokalizacja w kraju. Na pewno z wielką przyjemnością będę jechał taką trasę.Mamy do głosowania w tej edycji super trasę trasę w Bieszczadach, moją nieciekawą i nic innego.Jest chyba jeszcze kilka dni ku temu, aby dokonać kolejnego zgłoszenia. Na pewno wówczas moją propozycję wycofam z głosowania. Intencją zaproponowanej trasy nie była tylko Jura, ale tereny z moich okolic - może i nieciekawych.
Pozwoliłem sobie nieco edytować trasę zaproponowaną przez @lukidra - przy założeniu bazy w Dylągówce.
Czemu nie pojechać dalej w Bukowcu do Czarnej, potem Ustrzyk Górnych, Wetliny i do Cisnej, tylko takie bieszczadzkie minimum?
Mamy do głosowania w tej edycji super trasę trasę w Bieszczadach, moją nieciekawą i nic innego. Jest chyba jeszcze kilka dni ku temu, aby dokonać kolejnego zgłoszenia. Na pewno wówczas moją propozycję wycofam z głosowania. Intencją zaproponowanej trasy nie była tylko Jura, ale tereny z moich okolic - może i nieciekawych.
Droga między Mrzygłodem a Końskie na dzień dzisiejszy wygląda tak:
A powiedz mi, wyremontowali już w takim razie ten kawałek w okolicach ruin zamku na drodze Lesko - Załuż, ten przy lesie?
Kandydatura "Mazury Garbate i Suwalszczyzna"