Autor Wątek: Baltic Bike Challenge  (Przeczytany 17013 razy)

Offline Mężczyzna LKRISS

• Moderator
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 04.11.2018
    • simrace.pl
Odp: Baltic Bike Challenge
« 14 Kwi 2021, 10:40 »
A jednak można  :D ja już potwierdziłem udział.

Wysłałem im propozycję, że pomogę z przygotowaniem ankietą gdzie każdy uczestnik na koniec będzie mógł wprowadzić swój czas i tak stworzymy nieoficjalne wyniki poglądowe.
Polski Klub MTB

Offline Mężczyzna jazlasu

• Miasto:
  • Na forum od: 25.12.2019
« 14 Kwi 2021, 15:41 »
Także potwierdziłem start. W Świnoujściu trzeba spróbować wynająć mieszkanie - apartament. Ja taki wynająłem. Dwa pokoje, kuchnia, łazienka. Koszt 200 zł.

Offline Mężczyzna LKRISS

• Moderator
    • simrace.pl
« 15 Kwi 2021, 23:04 »
Zapraszam na testową ankietę jaką planujemy wykorzystać do pokazania nieoficjalnych wyników w sytuacji gdy nie uda się zorganizować oficjalnych zawodów zgodnie z założeniami organizatorów BBC.

Ankieta ważna do końca kwietnia.

https://forms.gle/buN3XbeXAbrh8gBp8
Polski Klub MTB

Offline Mężczyzna LKRISS

• Moderator
    • simrace.pl
« 16 Kwi 2021, 07:52 »
Spokojnie, terez jest ankieta testowa aby sprawdzić czy takie rozwiazanie może zostać finalnie wprowadzone. Już pojawily sie duble, ktore dosyc latwo mozna usunac weryfikujac adres mailowy. jestem w kontakcie z organizatorami BBC wiec wszystko powinno byc finalnie pod kontrola.

Już teraz mamy całkiem ciekawe wyniki. Oczywiście na koniec opublikujemy je do waszej wiadomości,

Polski Klub MTB

Offline Mężczyzna rybadigital

• 2021 MRDP ukończyciel
  • Miasto: Polska
  • Na forum od: 30.09.2016
« 16 Kwi 2021, 10:13 »
Jedziemy z trackerami , zakładam ,że będziemy ogólnie widoczni w necie , nie narusza to chyba obecnych "przepisów" . To co dostawcy trackerów (i jednocześnie organizatorowi jako wypożyczającemu)zabrania  opublikowania edytowalnych wyników  , żeby bawić się w jakieś ukryte publikacje . Chyba ,że chodzi w tym powyzej o jakieś szczególy statystyczne (klasyfikacja  szosowców , gravelowców , fatbajów , szosowcow z brodą  , lgbt ......) .

Offline Mężczyzna LKRISS

• Moderator
    • simrace.pl
« 16 Kwi 2021, 16:20 »
Pomyślimy jeszcze jak to pokazać. Być może poluzują aktualne restrykcje być może nie. Ważne, że będzie można jechać a to czy będą wyniki czy też nie co to ma za znaczenia w obecnej sytuacji?
Polski Klub MTB

Offline Mężczyzna Rado

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 25.05.2011
« 2 Maj 2021, 09:34 »
Patrząc na obecne prognozy pogody, to chyba będziemy jechać 700 km w deszczu... :( Obym się mylił.

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Offline Mężczyzna LKRISS

• Moderator
    • simrace.pl
« 2 Maj 2021, 09:53 »
Jak ktoś kiedyś pięknie opisał pogoda to tylko czynnik zewnętrzny więc i tak trzeba się z nią liczyć.

Jest już finalna wersja trasy
https://ridewithgps.com/routes/35874267

edit:

Dodałem wyniki testowej ankiety.

W ankiecie udział wzięły 52 osoby.
- Na pytanie "Podaj w godzinach jaki czas przejazdu przewidujesz?" średni czas jakie został zadeklarowany to 80,5 godziny.
- Pytanie "Jadę sportowo czy przygodowo?" 50% stawia na wyzwanie sportowe. Zaś 44% na przygodę i zapewne dobrze wykorzystany urlop.
- "Czy planujesz noclegi na trasie?" tutaj zdania się niestety podzielone tak więc zapewne pogoda zdecyduje na jaki typ noclegów się wszyscy zdecydują?
- "Jadę rowerem?" 50% to gravel a kolejne 36,5% to MTB, 7 osób zadeklarowała inny typ roweru.

Kolejną ankietę już ta na finał na mecie gdzie będziecie mogli wprowadzić swój oficjalny czas przejazdu zapodam w dniu startu.
Powodzenia i do zobaczenia na trasie.

« Ostatnia zmiana: 2 Maj 2021, 11:27 LKRISS »
Polski Klub MTB

• 2021 MRDP ukończyciel
« 2 Maj 2021, 19:57 »
Patrząc na obecne prognozy pogody, to chyba będziemy jechać 700 km w deszczu... :( Obym się mylił.
byle z wiatrem w plecy

• 2021 MRDP ukończyciel
« 3 Maj 2021, 13:37 »
plusem dodatnim takiej pogody może być pewna samotność na trasie . przy mocnej poprawie warunków trzeba się liczyć z wylewem " rowerowej turystyki" na szlakach  w sobotę i niedzielę. Wszak to pierwsze chwile odmrożenia po " dwutygodniowym lokdałnie"  :D

• 2021 MRDP ukończyciel
« 6 Maj 2021, 09:57 »
Czy można jeździć do Ahlbeck bez ryzyka kwarantanny ? Jutro dzień luźnego treningu przed , fajnie by było tą ścieżka nadmorska pomknąć.

Offline Mężczyzna szy

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 29.04.2009
« 6 Maj 2021, 10:51 »
@ryba, nie sądzę. Często (lub zawsze) na granicy stoi policja. W celach zawodowych wymagane są testy. Szczepienie nie daje nic - Niemcy uznają, że nawet będąc zaszczepionym możesz przewieźć wirusa.

https://www.regierung-mv.de/Landesregierung/stk/Vorpommern/Metropolregion-Stettin/FAQ-po-polsku/

Szy.

Najlepsze szlaki rowerowe w Polsce, w Niemczech i w Europie

Offline Mężczyzna LKRISS

• Moderator
    • simrace.pl
« 6 Maj 2021, 23:45 »
Jest już link do śledzenia kropeczek
https://tiny.pl/r6351
Polski Klub MTB

Online Mężczyzna wiki

• Nie spać! Jechać!
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 28.01.2016
    • ekstremalna strona rowerowa
« 8 Maj 2021, 05:33 »
Na start to nie zdążę. Wieczorem ruszam na rekonesans trasy. Może przed Krynicą kogoś dogonię.
rowerem na księżyc (100 %);  [wsie woj. łódzkiego - 48%]

Offline Wilk

• Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 8 Maj 2021, 14:54 »
Działa Wam ten monitoring? Bo u mnie to się tylko wczytuje, ale ani na komputerze, ani na komórce nie jest w stanie wystartować.

Sam odpowiem, tamten link nie działa, tutaj strona chodzi normalnie:
http://event.trackcourse.com/view/indywidualny-przejazd-rejestrowany-20210508/en?fbclid=IwAR1JJbGyyH7_dRKA-YVvz0Wib2dBvnVaR_uzugwRLdb1zoY7f5_wx463flg
« Ostatnia zmiana: 8 Maj 2021, 15:12 Wilk »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum