W Klukach była masakra, ja tam w większości prowadziłem rower, wiele zresztą razy na tej imprezie. Jechałem gravelem Cro-Mo. Trasa raczej na fulla by się nadawała, dużo płyt betonowych, korzeni, nadgarstki cierpiały. Teraz wracam do domu. Wraz z @tomaszo13 przejechaliśmy BBC w 83 godz. Moim zdaniem, to były dwie różne imprezy, jedni jechali wpełni samowystarczalnie, inni na zaskakujaco bardzo lekko.
Trasa będzie zrujnowana po przejechaniu tylu osób w stylu wyścigowym.
Cytat: rybadigital w 12 Maj 2021, 20:13(wspomniana szóstka po plaży , Kluki , piaszczystokorzeniasta masakra za Łebą , maksymalnie udziwnione kręcenie po miescie Hell i dalej parę gratisów na mierzeji )Ja jeżdżę nad morzem podobną trasą, aczkolwiek kilka odcinków bardziej udziwniam, no i dochodzi dużo infry takiej jak pomosty, mola, wieże, które podczas wyścigu się omija. Za Łebą i tak dostaliście ulgowy wariant, bo szlak biegnie jeszcze więcej po piasku W sumie wyścig możnaby udoskonalić jeszcze i zaczynać w Nowej Pasłęce - doszedłby ciekawy wariant wzdłuż Zalewu Wiślanego, tam jest bardzo ładnie i na początku te widoki by cieszyły oko.
(wspomniana szóstka po plaży , Kluki , piaszczystokorzeniasta masakra za Łebą , maksymalnie udziwnione kręcenie po miescie Hell i dalej parę gratisów na mierzeji )
Czas mojego rejestrowanego przejazdu 36g52min
Ilość zawodników? To by trzeba w kilogramach podać, żeby była ilość. W maju zwykle wieje ze wschodu. Może być zabawnie.
Moja relacja z nieoficjalnego przejazdu, czyli testowanie trasyhttp://wiki256.pl/bbc2021.html