Widziałem komentarz na stronie na fb. Pan napisał odnośnie Polski 1300 i zadał pytanie co stało się z danymi osób zapisanych do newslettera. Komentarz zniknął. Porażka. Za organizację wzięła się też jego żona i niejaka Fundacja Kropeczki o której nigdzie nic nie można znaleźć. Śmierdzi z daleka.
Leszek potwierdził, że ponownie poza stwierdzonym plagiatem nie ma z tym nic wspólnego wiec u mnie idzie na czarną listę.
Nigdzie, zapytałem go na priv.
Gdzie Leszek zamieścił tą informacje ?
Cytat: wojciech.paszkowski1984 w 30 Paź 2020, 18:23Gdzie Leszek zamieścił tą informacje ?Na profilu Fransa: https://www.facebook.com/krzysztof.kochanowicz.7. Wpis z 26 października.
Tak, nie widzę go.
Cytat: Piotr1975 w 20 Paź 2020, 17:15Polska 1300 , North 700 . Pewien Pan ma ochotę na kawałek tortu a potem trzeźwiejeTak to właśnie wygląda. Tym razem jest więcej danych niż przy Polsce 1300, ale takie akcje jak wyłączanie komentarzy - to już każą podchodzić do sprawy z wielką ostrożnością
Polska 1300 , North 700 . Pewien Pan ma ochotę na kawałek tortu a potem trzeźwieje
... Wyjątkowo niepoważny człowiek.
Dokładnie. Mnie jednak zastanawia dlaczego admini takich grup na FB olewają tego typu wpisy i nie kasują takich postów z automatu?
Cytat: MariuszPsiuk w 1 Lis 2020, 13:29... Wyjątkowo niepoważny człowiek.Mam wrażenie, że to człowiek z problemami psychicznymi. Gdyby chciał zrobić przekręt to by po prostu taki maraton zorganizował. Poprzednio był Wschód1300, teraz North 700, za rok "zorganizuje" nam jeszcze inną imprezę.
Mam wrażenie, że to człowiek z problemami psychicznymi. Gdyby chciał zrobić przekręt to by po prostu taki maraton zorganizował. Poprzednio był Wschód1300, teraz North 700, za rok "zorganizuje" nam jeszcze inną imprezę.