Autor Wątek: Szukam partnerki lub partnera z Mławy lub okolic  (Przeczytany 827 razy)

Cezo2000

• Gość
Witam. Mam 15 lat  i szukam partnerki lub partnera do jazdy na rowerze. Ja ogólnie uwielbiam jeździć i nie ważne czy będziemy się snuć po mieście czy jeździć po lesie, nie jestem wybredny każdy teren mi odpowiada.Jedyny warunek jest taki że ta osoba musiała by być z Mławy lub okolic, żebyśmy mogli się często spotykać na wspólnych wypadach.

Chętnie przyłączę się również do jakiejś wycieczki rowerowej jeśli będzie gdzieś w pobliżu. Po prostu mam mnóstwo wolnego czasu, i kocham rowery więc próbuję to jakoś połączyć. Mogę  również pełnić rolę mechanika, znam się na rowerach więc w razie awarii bez problemu pomogę. Liczę na miłe przyjęcie z waszej strony i czekam na propozycje. Z góry pozdrawiam.

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Witaj na forum, Cezo :)
Jak widzisz
http://www.podrozerowerowe.info/memberlist.php?mode=location&order=ASC&letter=all&start=350
na forum nie ma nikogo z Mławy. Czy jest z okolic, tego nie wiem - za słabo znam Twoje okolice ;)
W każdym razie miłego forumowania i miłej (póki co samotnej ;) ) jazdy Ci życzymy :)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl
Witaj Cezo2000, i powodzenia :) Może ktoś z okolic jednak się znajdzie ;)
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

Cezo2000

• Gość
Dzięki wielkie, jeśli leciałaby w moich stronach jakaś jednodniówka to chętnie się przyłączę, chociaż przez jeden dzień będę miał towarzyszy:)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Cześć!
Do Mławy trochę daleko... ale czytaj forum, może Michał Wolff będzie kiedyś znowu nad morze jechał to możesz się podczepić do niego na 'jednodniówkę' :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum