tylko te firmy będą 2x droższe niż PL
Cytat: Wilk w 29 Paź 2020, 18:21Cytat: maciek70 w 29 Paź 2020, 17:59Eroe to dla mnie premium. Mam spodenki i koszulkę, IMO nie ma się do czego przyczepić. Polecam.Na Eroe i ich "najlepsze bibsy świata" słyszałem na MPP trochę narzekań na źle wszytą wkładkę, przez co się przesuwa i ciągle trzeba ją poprawiaćJeśli chodzi o spodenki to mam podobne spostrzeżenia. Wkładka był przeszywana, bo była zbyt przesunięta do przodu. Drugim problemem, któryego nie dało sie w moim przypadku rozwiązać to bardzo elastyczny materiał, z którego są uszyte. Naciąga się bardzo lekko i nie trzyma pampersa przy tyłku przy zmianach pozycji na siodełku itp.
Cytat: maciek70 w 29 Paź 2020, 17:59Eroe to dla mnie premium. Mam spodenki i koszulkę, IMO nie ma się do czego przyczepić. Polecam.Na Eroe i ich "najlepsze bibsy świata" słyszałem na MPP trochę narzekań na źle wszytą wkładkę, przez co się przesuwa i ciągle trzeba ją poprawiać
Eroe to dla mnie premium. Mam spodenki i koszulkę, IMO nie ma się do czego przyczepić. Polecam.
Cytat: worek_foliowy w 12 Lis 2020, 21:16Campagnolo, Castelli, Rudy Projecttylko te firmy będą 2x droższe niż PL
Campagnolo, Castelli, Rudy Project
Spodenki Castelli kosztowały mnie ze 4 zł, jakoś mnie nie boli, że przepłacam
A gdzie to są takie wygórowane ceny? Lumpex?
Najbliższy sklep odzieżowy. Ubrania drogie, za to niemal nową korbę i suport ht2 kupiłem za 10 zł/kg
Fajny ten Kraków. Jak chcesz kupić części rowerowe to wystarczy skoczyć do odzieżowego.
Tylko pytanie czy to było prawdziwe Castelli, czy jedynie chińska podróba, bo akurat tę markę to żółci lubią
Dziś wyrwałem fajną koszulkę/bluzę z długim rękawem Gore za ~5,6 zł - stan jak nowy. Mogłem poczekać do jutra, ale to już trochę przesada.