Autor Wątek: MARKI Premiium  (Przeczytany 10261 razy)

Frugo

• Gość
Odp: MARKI Premiium
« 4 Gru 2020, 21:37 »
pytanie o marki premium, 3 strony dalej post już sobie żyje hydeparkowym trybem. Eh.

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 4 Gru 2020, 21:39 »
Pytanie, czy oryginalne. I jaka była cena katalogowa, bo ta firma ma duży rozrzut. No i w sumie słabe rozwiązanie na rower, trzeba by jakieś piny do podeszwy przykręcić, aby nie podeszwa nie poszła na platformie jak dzik w żołędzie. Co do koszuli, 50 zł a 5 zł to jednak różnica.
Ten kto wydaje tyle pieniędzy na buty, ten w ogóle nie patrzy na używane. Kto kupuje używane nie szuka taki drogich marek. Nie jest to też znana firma, na przykład Ecco jest tańsze, ale łatwiej sprzedawane. Na allegro używane sprzedają się za 150 - 200 zł.

Co do cen na allegro, to są zawsze wyższe że względu na czas poświęcony na wystawienie i to niezależnie, czy się sprzeda. W szmateksie wystarczy powiesić. Akurat z tą koszulą mogłem przesadzić (może kosztowała 12 zł?), bo chyba jednak była kupiona w droższy dzień. Przy kupowowaniu nie miał świadomości ceny nowej.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

« 4 Gru 2020, 21:40 »
pytanie o marki premium, 3 strony dalej post już sobie żyje hydeparkowym trybem. Eh.
Teraz mowa o sklepach premium
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

« 4 Gru 2020, 21:42 »

Akurat te laczki były klasy premium, tylko mi na razie niepotrzebne - wykłady są online Zresztą, chyba nie były tu wystawione ponownie na sprzedaż za podaną cenę 8 złotych.
Czyli ubierasz się w marki premium, ale tylko do pasa

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 4 Gru 2020, 21:48 »
Teraz mowa o sklepach premium

Raczej Premium Reverse  :P

Offline Mężczyzna Andrzej mtb

• Miasto: Włocławek
  • Na forum od: 25.12.2015
« 4 Gru 2020, 21:52 »
Koło mnie działa Secondhand, w którym trafiłem w 2020r koszulki (z metkami) CANNONDALE, MUDDY FOX, CRAFT, SCOTT USA, spodenki krótkie TREK, długie XTREME, BERKNER, bluzy KARRIMOR, TRESPASS. Źródełko cały czas aktywne. :)

Frugo

• Gość
« 5 Gru 2020, 14:10 »
Akurat te laczki były klasy premium, tylko mi na razie niepotrzebne - wykłady są online :P Zresztą, chyba nie były tu wystawione ponownie na sprzedaż za podaną cenę 8 złotych.
nie do ciebie to było

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum