A z innej beczki. Ktoś śledzi pogodę? Ja na szynko zobaczyłem. To Sobota, Niedziela i Poniedziałek ok. Ale potem przez góry może być jazda w deszczu bo jakiś front idzie. Ktoś ma jakieś dokładniejsze analizy??
Popełniłem własną przeróbkę która chce się podzielić (wieksza szansa spotkania kogoś na punktach): ślad MRDP z dodatkowymi POI - stacje i sklepy - wybrane - przeklikane z google maps. https://ridewithgps.com/routes/37186213Do zobaczenia na starcie - mam nadzieje bo mnie coś rozkłada od 3 dni :/
Informacja pogodowa : na trasie będą Kałuże i to przynajmniej dwie ;-)ps. w Gorzyczkach mieszka niejaki Roman K. , kiedyś wspominał że może poczęstuje nas jakąś zupą czy coś Paweł masz jakieś aktualne informacje ?
Na chwilę obecna to zbyt odległy czas, żeby prognza była w miarę wiarygodna. Zwłaszcza w ostatnim czasie się to często zmienia. Ale z tego co widzę to raczej deszczu mało, upał też nam nie grozi.
No i po co się tym dzielisz?Przecież wg guru ultra, Wilka, to jest element strategii i każdy powinien to wykonać we własnym zakresie w ramach przygotowania do wyścigu.
Dwa razy jechałem MRDP i dwa razy były mocne załamania.
Osobiście najgorszy dla mnie odcinek jest od Przemyśla do praktycznie Muszyny. Tam to nie ma wcale stacji przy drodze. Ewentualnie można kombinować i zjeżdżać z trasy po kilka km. Albo korzystać tylko ze sklepów
A jak MRDP było na koniec września w 2005 i w 2009r to przez te 10 dni ani kropla nie spadła.