Rafał Górnik mam pytanie czy masz zamiar wystartować w MRDP. Jeśli nie to po co komentujesz?!
Ja się jeszcze waham
Hola! Hola! A czy to ważne, czy jedzie, czy nie? To jest forum. Widzisz, ja nie jadę, a właśnie komentuję
Cytat: Wigor w 12 Lis 2020, 17:30Prosiłem Hipka aby wydzielił mi nowy dział jak "Zawody na Orientację", aby zrobić porządek w tematach odnośnie MRDP, ale brak odezwu. Może jest tu inny admin co może dokonać takich zmian?Ale w sumie po co osobny dział na MRDP? Co najwyżej ma to sens, żeby wrzucić wątki dotyczące wszystkich imprez tego cyklu w jedno miejsce. Ale na każdy wyścig jeden wątek wystarczy, po co mnożyć byty i tworzyć kilka osobnych? Sprzęt zawsze będzie się pojawiać w wątku dotyczącym takiego wyścigu, bo ta impreza mocno się różni od znanych wielu ludziom klasycznych ultra na 500-1000km. I przygotowanie się pod tym kątem też jest ważną częścią ogólnych przygotowań do startu.
Prosiłem Hipka aby wydzielił mi nowy dział jak "Zawody na Orientację", aby zrobić porządek w tematach odnośnie MRDP, ale brak odezwu. Może jest tu inny admin co może dokonać takich zmian?
Może wtedy lepiej nazwać ją touriste?
A żeby rozgrzać dyskusję o MRDP, co powiecie na kategorię OPEN z limitem 15 dni?
Dla kategorii Extreme i Total limit bez zmian 10 dni, 15 dni tylko dla Open, taka kategoria pocieszenia dla tych co nie zmieszczą się w limicie 10 dni.
Kaszuby nie tylko wydłużają dystans o blisko 100 km, ale i przewyższenie!
Jeśli już pytasz, to ja jestem na nie
Zrobiłeś ją już w roku 2017, zapomniałeś? Tylko wtedy nie wszyscy o tym wiedzieli na starcie
Coś Ci się pomyliło. Kaszuby to ledwie 20km więcej w porównaniu do starego wariantu + ok. 500-600m w pionie. A za to odpada przejazd przez całe Trójmiasto najeżone światłami oraz prom na Wiśle, także i start ostry pewnie będzie sporo wcześniej. Tak więc czasowo to będzie praktycznie to samo (na prom w 2017 poleciało ponad pół godziny, bo jak dojechała druga grupa to akurat odpłynął). Nic, albo bardzo niewiele to zmieni czas przejazdu trasy.