Na dzień dzisiejszy nie ma żadnych ograniczeń w ruchu po drogach lokalnych. Informacja bezpośrednio od dyżurnego Straży Granicznej.
gdyby ktoś chciał sobie podjechać zrobić focię ze słupkiem granicznym to lepiej nie, o ile to wciąż obowiązuje.
Cytat: Mortifer w 17 Sie 2021, 22:20No i po co się tym dzielisz?Przecież wg guru ultra, Wilka, to jest element strategii i każdy powinien to wykonać we własnym zakresie w ramach przygotowania do wyścigu.Nie masz nic do napisania, na szosie nie jeździsz - to daruj sobie głupiutkie docinki. To nie wyścig dla takich leszczy (czyli używając Twoich eufemizmów turystów) jak Ty
No i po co się tym dzielisz?Przecież wg guru ultra, Wilka, to jest element strategii i każdy powinien to wykonać we własnym zakresie w ramach przygotowania do wyścigu.
Cytat: Mortifer w 17 Sie 2021, 22:20No i po co się tym dzielisz?Przecież wg guru ultra, Wilka, to jest element strategii i każdy powinien to wykonać we własnym zakresie w ramach przygotowania do wyścigu.Z czysto egoistycznych pobudek - wieksza szansa na kawe na stacji z kims z mrdp
Mortiferze nie wdawaj się w głupie pyskówki tylko ładnie trasę przygotuj bo za tydzień jestem.
No i wyszedł wilk z owczej skóry. Jedynie słuszna jest jazda na szosie. Czy Ty nie rozumiesz, że nie kręci mnie to co Ciebie? Przyjedź na orientację, to zobaczymy kto jest leszczem.
No i bardzo dobrze. I ja osobiście bardzo się cieszę, że tacy ludzie, jak Ty jeszcze istnieją. Sam korzystałem niejednokrotnie z tego dzielenia się wykonaną pracą.A Wilk, to co najwyżej da Ci wędkę i to jeszcze w elementach, byś wcześniej musiał sobie ją poskładać (a co, jak nie umiesz), a dopiero potem łowić. O jedzeniu już nie ma co nawet wspominać.