Moim zdaniem nie ma szans, żeby na górach pociągnęli z tą samą prędkością
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Wyprowiantowany tu jeszcze w Dubience bez deszczu
Kółka, buty, spodenki ... prezes Kurski nie skąpi najlepszym pracownikom.
Z czego wynika takie ścięcie na trasie? Od Hrubieszowa są przecież drogi przez Dołhobyczów, Lubyczę, Horyniec do Lubaczowa.
Jakość dróg i dodatkowe km, których i tak jest już bardzo dużo.
Cytat: ślimac w 23 Sie 2021, 14:05Kółka, buty, spodenki ... prezes Kurski nie skąpi najlepszym pracownikom.Czas odpocząć od pisania, przynajmniej zanim nie dojedzie ostatni niedobitek na mrdp.
Cytat: dudi w 23 Sie 2021, 15:23Cytat: ślimac w 23 Sie 2021, 14:05Kółka, buty, spodenki ... prezes Kurski nie skąpi najlepszym pracownikom.Czas odpocząć od pisania, przynajmniej zanim nie dojedzie ostatni niedobitek na mrdp.Nooo. Halo, halo. Ślimak dostał bana? To teraz proszę przeczytać uwagi Wilka pod moim adresem w temacie o Alfine. Nie widziałbym ich, gdyby nie doniósł mi kolega.Jak to jest - Ślimakowi o Wilku nie można napisać, że wypłatę dostaje od Kurskiego, chociaż dostaje, a Wilkowi o mnie, że dostaję coś za darmo, chociaż nie dostaję, wolno? To ten sam poziom słownej przemocy.Chłopaki, ja Was adminów bardzo lubię, wszystkich bez wyjątku, ale ręce mi opadają jak widzę tak wybiórcze traktowanie.Bądźcie uczciwi i konsekwentni - proszę albo o bana dla Wilka (skoro Ślimak dostał), albo o zdjęcie bana ze Ślimaka.Szy.