A szkoda bo im kibicowałem.
Wie może Ktoś gdzie faktycznie jest Jacek Kozioł (nr 9) ? System (grafika na mapie) pokazuje,ze jest juz od 10-ciu godzin (na 1596 km). W innym miejscu w zakładce DETALE jest widoczny na1424 km ( i to chyba jest właściwa pozycja)
Faworyci do wycofu (mniej niż 1280 km)
Ja kibicuje Kotowi.
Od rana bóle kolana i achillesa – brak możliwości bezpiecznej kontynuacji jazdy. Postój nie pomógł. Warunki zrobiły swoje, dwie ostatnie doby jedne z najcięższych dla mnie kolarsko. Mimo wszystko przygoda przednia. Zabrakło troszkę szczęścia do pogody w tym roku. Dziękuję za doping, organizację i rywalizację!
Ja też. Nawet wierszyki motywujące piszę
Byczys się wycofuje
Przejechałem chwilę z Pawłem w okolicy 1834km. Mówi, że jedzie zgodnie ze swoim planem. Jest pełen życia i mocy. Musiałem mu przypominać na podjeździe, żeby z blatu zrzucił
A propo trasy.Wcześniej jest podjazd z Kamesznicy przez Szare (i trudna końcówka po płytach do Lalik).Może planujący trasę nie wiedzą że wzdłuż ekspresówki idzie równolegle "stara droga", nie ma tak ostrych podjazdów i jest dobry asfalt. Można ominąć Szare a wyjeżdża się w punkcie, gdzie się kończą płyty z Szarego.