Uzyskanie kwalifikacji w jeden z wymienionych sposobów:d) udokumentowane pokonanie dystansu minimum 900km w trybie non‑stop w limicie czasu 72h dokonane w ciągu 48 miesięcy przed dniem startu Maratonu:
A żeby rozgrzać dyskusję o MRDP, co powiecie na kategorię OPEN z limitem 15 dni?
Jako świeży i świadom wyzwania nawet nie patrzę na limit. Czy to będzie 10dni czy 15 to moje wyzwanie. Liczy się możliwość wystartowania i podjęcie walki - wyzwania. Bardziej odstrasza mnie nieproporcjonalna opłata. Mam nadzieje że w tą stronę nie pójdzie co race around poland. Ponad 900zł za uczestnictwo to dużo za dużo, aby widnieć na liście startowej i krążek na mecie.PS czy ktoś wie kiedy ruszą zapisy na mrdp ?
Opłata startowa będzie raczej wyższa niż dla MRDP Wschód, niestety TrackCourse raczej nie da rady nas obsłużyć, na sobotę startową mają zarezerwowane wszystkie dostępne urządzenia, rozważamy wprowadzenie SPOT-ów lub innego systemu, co znacząco podroży koszty maratonu.Regulamin i zapisy ruszą jak już ustalimy kto i jak zrobi lokalizację.
może zamiast trackingu książeczka znana z brevetow , pieczątka w danym punkcie, sklep bar stacja plus niezapowiedziane punkty kontrolne
Jest jeszcze ta firma co Piko na RTP wybrał. Coś w stylu trackcourse od strony technologii, więc dużo taniej niż SPOTy.https://www.followmychallenge.com/Ceny zaczynają się od 30€ za tracker.
Nie znam się więc się wypowiem , może zamiast trackingu książeczka znana z brevetow , pieczątka w danym punkcie, sklep bar stacja plus niezapowiedziane punkty kontrolne.