Maciek a jak trafisz w dzień?
Aczkolwiek takie bbt to z marszu się nie robi - też trzeba się przygotować.
Pan Janik nie organizuje maratonów w formule samowystarczalnej i dluższych niż 1020km. Wiec porównanie z czapy bo to inna kategoria jazdy - takie all inclusive. Aczkolwiek takie bbt to z marszu się nie robi - też trzeba się przygotować.
Cytat: pirzu w 2 Lip 2021, 22:17Maciek a jak trafisz w dzień?To może jednak się zaszczep. Ja już dawno jestem po dwóch dawkach i przynajmniej jedno z głowy. A jak ktoś nie chcę się szczepić, to wyznaczyć im objazd.
Cytat: Johnny_n w 5 Lip 2021, 10:24To może jednak się zaszczep. [...] A jak ktoś nie chcę się szczepić, to [...]I zaczyna się segregacja.
To może jednak się zaszczep. [...] A jak ktoś nie chcę się szczepić, to [...]
zawsze można się zaszczepić.
Czy to samo dotyczy tez polio i gruźlicy, albo żółtej febry (szczepienia wymaganego przez różne kraje od hoho)?
...BTW - coraz śmielej zapowiadają, że od połowy sierpnia może nastąpić kolejne zamknięcie Polski...
Cytat: Wigor w 2 Lip 2021, 22:40zawsze można się zaszczepić.no właśnie. popieram
Cytat: Wigor w 2 Lip 2021, 22:40zawsze można się zaszczepić.Daniel, jeżeli to jest Twoje podejście to już możesz mnie skreślać z listy.
Daniel, jeżeli to jest Twoje podejście to już możesz mnie skreślać z listy.
To tylko luźna uwaga do problemów z przekraczaniem granic. Trasa MRDP będzie dopasowana do przewidywanych wymogów sanitarnych na czas trwania maratonu.Trzeba czekać na rozwój wydarzeń.