4 porty.2x - 18 W każdy.2x - 15 W na oba.Waga nieznana.W sam raz, jeszcze komuś coś podładuje jak się trafi.
Cytat: zly-sze w 7 Lis 2020, 00:154 porty.2x - 18 W każdy.2x - 15 W na oba.Waga nieznana.W sam raz, jeszcze komuś coś podładuje jak się trafi.Tylko widziałeś, że 3 z tych portów są w standarcie USB - C, a tylko jeden to klasyczne USB? To już pisał Globalbus, że to się sprawdza przy urządzeniach obsługujących ten standard, a przy stosowaniu przejściówek łatwo o spalone kable.
Ja posiadam taką ładowarkę Ravpower PC-060https://www.amazon.co.uk/RAVPower-Charger-Charging-Station-Devices-Black/dp/B07QS6V5ZVOutputs:2 x USB A - 2.4A każdy1 x USB C - 3APiszę, bo akurat łąduję powerbanka - bierze 2.1A, i równocześnie smartfon - 1A.Na usb C - nie mam odbiorów niestety.Mogę polecić.
Oczywiście, wszystko już uknułem, są specjalne kabelki, bez żadnych przejściówek. Do ładowarek ogniw będzie np. kabelek 3A USB-C<->microB.
Cytat: zly-sze w 7 Lis 2020, 13:34Oczywiście, wszystko już uknułem, są specjalne kabelki, bez żadnych przejściówek. Do ładowarek ogniw będzie np. kabelek 3A USB-C<->microB.Tylko pytanie jak to działa, bo raczej na pewno nie jak pełne USB-C, bo inaczej po co byłby ten standard? Czy 3A a nawet 2A przy przejściu na micro-USB są z tego realne, czy nie ryzykuje się przegrzania? Do mnie taki układ nie przemawia, ładowarka z 4 kablami, to ważyć będzie więcej sporo niż piasta (ładowarka pod 150g, 4 kable to też prawie 100g, 2 ładowarki 18650 kolejne 100g + 200g ogniw) i ile chrzanienia z tym wszystkim.Natomiast dynamo choć swoje kosztuje to jest cholerna wygoda i niezależność od noclegów i gniazdek.
Natomiast dynamo choć swoje kosztuje to jest cholerna wygoda i niezależność od noclegów i gniazdek.
W stosunku do średniej mocy 150-200W przy 30km/h, to dynamo może zabierać od 5% do 10% mocy mechanicznej.Kupując baterie/ładując powerbank ma się tę moc z zewnątrz (za złotówki, za darmo).