Mam pytanie czy będzie przygotowana trasa z podzielonym śladem gpx do 10 tys punktów? . Czy trzeba samemu to ogarnąć?.
Pytanie do mieszkańców Szczecina i okolic Jak wygląda sprawa remontów na odcinku Goleniów - Stepnica - Wolin ?W niedzielę rozmawiałem z Remkiem Siudzińskim i dowiedziałem się że tamten odcinek jest mocno rozkopany i dlatego jego trasa (RAP) jest wytyczona zupełnie inaczej.
Tak sobie pomyślałem że fajnym pomysłem na oprawę medialną wyścigu byłoby zrobienie przed startem galerii typu "Rowery MRDP", na wzór "Rigs of..." robionych przez bikepacking.com
Pytanie do mieszkańców Szczecina i okolic Jak wygląda sprawa remontów na odcinku Goleniów - Stepnica - Wolin ?
To mój w 2017:...Kurefek się otwierał, nie polecam
Tak sobie pomyślałem że fajnym pomysłem na oprawę medialną wyścigu byłoby zrobienie przed startem galerii typu "Rowery MRDP"...
Moim zdaniem ta kategoria ze wsparciem dla dwóch osób jest bez sensu. Ogólnie, fajnie było by zrobić jedną kategorię i gotowe. I tak liczba chętnych była by co 4 lata na poziomie 60-70 osób.
Od dawna z zainteresowaniem oglądam te albumy. Zdziwiłem się nawet, że organizatorzy z Koła Ultra, którzy w ramach promocji zamieszczają tak wiele zdjęć, robionych przez profesjonalnego fotografa, nie zdecydowali się na podobne zestawienie. W końcu każdy rower przechodzi przez linie startu ... a i większość ludzi zwykle chwali się swoim setupem. Byłoby to o tyle ciekawe, że nasz rynek pod tym względem jest inny, nie tylko od amerykańskiego, ale także od europejskiego.
Chyba tylko lemondki i garmina nie zmieniłeś z całego setupu z tego co ostatnio widziałem.