Bo na RTP co zawodnik to inna kategoria czytelność jest *ujowa.
Jeżeli RAP będzie się odbywał co rok i jeżeli marketing pójdzie tak dobrze jak teraz, to za cztery lata MRDP będzie najprawdopodobniej niszową imprezą dla "leśnych dziadków" z towarzystwa wzajemnej ultra adoracji, wychowanych w czasach szarego paździerza i żadnego wyboru.Kto wsiadł do tego pociągu już w tym roku, mocno odskoczył pozostałym, którzy pozostali w zmierzchającej epoce.
W mojej ocenie dla kibica znacznie lepiej jest jak wszystko ma na jednym podglądzie, zamiast klikać po 3 różnych stronach. Każdy zainteresowany maratonem bez problemu poradzi sobie z podziałem uczestników maratonu na kategorie.
Wigor może chociaż inny kolor kropek dla różnych kategorii?.
4. Monitoring wspólny dla wszystkich w mojej ocenie jest zdecydowanie czytelniejszy dla organizatora oraz kibiców, nie ma potrzeby klikać na kilka stron i śledzić je jednocześnie.
7. Za jednym monitoringiem przemawia wiele argumentów. jedna trasa, jeden dystans, wspólny start. Nie ma tu wyjątków, każdy uczestnik, bez względu na kat. musi przejechać całą trasę zgodnie z regulaminem.
nie ma potrzeby klikać na kilka stron i śledzić je jednocześnie.
Zrobienie osobnego monitoringu dla kat, Support jest możliwe
To posłuchaj Daniel głosu zawodników, zakończ ten wątek i skupmy się na dyskusji wokół samego wyścigu który startuje za niespełna trzy tygodnie. Ja np. "obsrałem już zbroję"
nerwowo dokupuję brakujące elementy
Cytat: Damian w 2 Sie 2021, 10:20nerwowo dokupuję brakujące elementyNie idź tą drogą. Im więcej kupisz, tym więcej zabierzesz. No i, ostatecznie, to nogi z głową jadą, a nie sprzęt. Marek