Michał i to jest najlepsze rozwiązanie Ja bym zostawił taki wariant trasy jako JEDYNY. Zabawa z promami na takiej trasie jest nam zupełnie nie potrzebna.
Ja tak teraz liczę i mnie to wszystko jedno, bo przed poniedziałkiem tam nie dojadę
Mam pytanie czy ktoś będzie chciał jechać 2 nocki bez spania. Bo to dla takich osób będzie mega problem.
Z ciekawostek - przez prom w Mielniku prowadzi również trasa Pachulskiego "Wschodu 2021" (zwanego częściej Wschodem 1400). Prom będzie tam na ~600 kilometrze, a też startujemy w sobotę 21.08. Ciekawe ile osób z obu maratonów się tam spotka
Oczywiście będzie oficjalny objazd promu w Mielniku wersją przez Siemiatycze, podobnie jak dla promu na Odrze jest objazd przez Krosno Odrzańskie.
Ta droga przy samej białoruskiej granicy przez prom jest całkiem fajna, zupełnie puściutka, jest cerkiewka na trasie, jak mnie pamięć nie myli to dobre nawierzchnie, bez dziur, jedynie trochę odcinków z gruboziarnistym asfaltem.
Ja bym zostawił taki wariant trasy jako JEDYNY. Zabawa z promami na takiej trasie jest nam zupełnie nie potrzebna.
W pełni się zgadzam - ktoś się spóźni 10 minut i od razu z 10 godzin w plecy, albo całkiem spory objazd. Niech wszyscy maja równe szansę!
Pamiętajmy że Mielnik to nie jedyny "kwiatek" na trasie. Jest jeszcze prom w Połęcku