Droga przez Szare to kultowy podjazd, teraz to tam ładne płyty są, w 2013r. to jeszcze stare kwadratowe otwory były.
Mnie nie powala... Owszem, nachylenie jest, ale krótko i te płyty. Na szosę średni pomysł.
Podpisuję się pod tym, Szare musi być, to rzeczywiście jest kultowy podjazd tego wyścigu, zdecydowanie najcięższy na MRDP; kto to wciąga w korbach to na bank dojeżdża w limicie
Cytat: Wigor w 5 Sie 2021, 22:37Droga przez Szare to kultowy podjazd, teraz to tam ładne płyty są, w 2013r. to jeszcze stare kwadratowe otwory były.Podpisuję się pod tym, Szare musi być, to rzeczywiście jest kultowy podjazd tego wyścigu, zdecydowanie najcięższy na MRDP; kto to wciąga w korbach to na bank dojeżdża w limicie Cytat: Johnny_n w 5 Sie 2021, 22:45Mnie nie powala... Owszem, nachylenie jest, ale krótko i te płyty. Na szosę średni pomysł. Jak się ma 1800km w nogach - to ta ściana powala prawie każdego I Wigor ma rację, teraz to jest luzik z nawierzchnią, w 2013 to dopiero była rzeżba, płyty tak ułożone, że wąskie koła szosowe w sam raz się mogły zablokować w szparach pomiędzy płytami. A precyzyjne manewrowanie rowerem jak się idzie w trupa z prędkością na granicy utrzymania równowagi - to już wymagało iście cyrkowych umiejętności
Na terenie gminy Mielnik w sezonie 2021 r. funkcjonuje przeprawa promowa Mielnik - Zabuże czynna codziennie od 15 maja w godzinach: Poniedziałek: 10.00-19.00 Wtorek: 10.00-19.00 Środa: 10.00-19.00 Czwartek: 10.00-19.00 Piątek: 10.00-19.00 Sobota: 8.00-20.00 Niedziela: 8.00-20.00
Jak to na maratonie w górach są podjazdy mniejsze i większe, jak masz korbę 50/32 i kasetę 28 to co się dziwić, że stawy trzeszczą, a załóż sobie kasetę 32 lub 34 to stwierdzisz że ten podjazd to bułka z masłem.
wiejska i chrobrego co do objazdu. podjazd nie powiem ładnie wchodzi w nogi .Moj rower wazył 43 kg była walka.
Hipek, popatrz na jakich przełożeniach jeżdżą ludzie maratony i kto potem narzeka, że podjazdy są za strome.
Aby zakończyć temat Szare, Rafał proszę powiedz na jakim rowerze i z jakimi przełożeniami jechałeś Szare?