A jaki kolor Wilku dla kobiet proponujesz? Różowy ? 😁😉
Proponuję zmienić ten tekst na stronie, bo ktoś może uznać trasę za ostateczną, wgrać do urządzenia i zapomnieć. Nie każdy zagląda tu czy na FB.CytujPrezentujemy ostateczną wersję Trasy MRDP 2021 o długości 3200km, ze względu na ograniczenia w przekraczaniu granic całość trasy wiedzie na terenie Polski.
Prezentujemy ostateczną wersję Trasy MRDP 2021 o długości 3200km, ze względu na ograniczenia w przekraczaniu granic całość trasy wiedzie na terenie Polski.
Cytat: Renja w 11 Sie 2021, 11:25A jaki kolor Wilku dla kobiet proponujesz? Różowy ? To się rozumie samo przez się Na imprezach z monitoringiem Trackleaders panie są właśnie w różowym kolorze
A jaki kolor Wilku dla kobiet proponujesz? Różowy ?
...#bojówkakoloruczarnego (Kliknij, by pokazać/ukryć)Niech nikogo nie zmyli mój awatar.
Sam sobie weź różowy, jak go tak bardzo lubisz
#bojówkakoloruczarnego
...Liczę na to, że za 4 lata też będzie MRDP...
Potraktować to bardziej na luzie?
DNS Niestety postanowiłem zrezygnować ze startu w MRDP. Dogłębna analiza wszystkich dłuższych startów i wycieczek w tym roku nie pozostawiają złudzeń, nie jestem w tym sezonie na to gotowy, start skończy się DNFem gdzieś w okolicy 1000km. Kila rzeczy mi się posypało i niestety nie odzyskałem nad nimi kontroli. To straszna porażka, ale nie ma co się oszukiwać. Liczę na to, że za 4 lata też będzie MRDP.Btw. prawdziwy mężczyzna różu się nie boi.
... Nie przeskoczę tego, nie w tym roku.
Podejrzewam, że jesteś kryptoróżowianką.Na fotkach z RAP (mam wrażenie, że zdjęć w tamtym wątku ubyło, ale jeszcze nie drążyłem) - brzeg daszku czapki, strunowy woreczek (chyba marki IKEA) i pojemnik na jakieś tabsy (nie znam ich), można w mojej ułomnej, męskiej percepcji uznać za różowe.Hipciokryzja!
No, no. Nie moja wina, że Endura wypuściła tę kurtkę wówczas tylko w tym kolorze.