Ale tam nas nie ma, jest jeden zawodnik. Może prywatny challenge. Numer LHE, brak punktów kontrolnych Danieka itp.
Tą pocięta na kawałki da rade do soboty wieczorem?
Nie mam nic wspólnego ze śledzeniem 1008.pl, to Łukasz na własną rękę wziął sobie ten tracker z 1008, nie wiem po co, może chce sobie przetestować.
Trasa jest już gotowa, są dwie wersje, PK w Sępopolu lub PK w Korsze. Pierwsza wersja jest o ok 600m krótsza, ale droga z Bartoszyc do Sępopola w zeszłym roku była tragiczna. Dalej od Sępopola asfalty w większości są nowe, nie widać tego na GSV, bo się tam googiel nie zapuścił, Na pewno wyremontowany jest odcinek od Sępopola w kierunku Lwowca do granicy powiatu Kętrzyńskiego, czyli cały kawałek przez las i brakuje ok 900m do Lwowca. Dalej przez Krilikiejmy tez mamy nowy asfalt i Krzeczewo-Modgarby również. Czyli na ok 23km mamy tylko 5-6km złych asfaltów. Z drugiej strony DW Bartoszyce Korsze to nowy asfalt ale droga nudna.
Z drugiej strony DW Bartoszyce Korsze to nowy asfalt ale droga nudna.
Mam dylemat którą wersję wybrać. Będzie oczywiście jedna trasa. Jakoś mało tutaj głosów było za wariantami.
przez co trasa jest po prostu nudna i można sobie przysnąć,
Po przeanalizowaniu wszystkich uwag odnośnie trasy, uwzględnieniu remontów i przebudów dróg prezentujemy ostateczną wersję trasy: