Jakby nie liczyć aby zdarzyć na prom trzeba mieć średnią z postojami minimum 25km/h, a to przekłada się na co najmniej 27-28km/h z czystej jazdy.
Cytat: Wigor w 13 Sie 2021, 22:03Odnośnie objazdu przez most na Bugu to tak miałem trasę narysowaną, ktoś tu bardzo polecał tą wersję.No ale ten ktoś jak pamiętam to polecał walory krajobrazowe drogi. A to będzie wykorzystane tylko w godzinach nocnych, gdy z tych walorów niczego się doświadczy, natomiast bez wątpienia doświadczy się dziur na tej drodze . A wersja przez Sarnaki jest krótsza, mniej górek oraz dobry asfalt. I tak się dokłada na tym wariancie, to po co dokładać kolejne 3km i to po dziurach?
Odnośnie objazdu przez most na Bugu to tak miałem trasę narysowaną, ktoś tu bardzo polecał tą wersję.
A możesz jeszcze Daniel czy ktoś inny kto ma płatne konto wrzucić gdzieś wersję śladu z punktami kontrolnymi? Bo jak się ma darmowe konto na RWGPS to nie da się zgrać tych punktów i trzeba by to ręcznie nanosić na mapę, a to jest mocno upierdliwe. A Ty masz płatne konto to wystarczy tylko zgrać plik i gdzieś wrzucić, skąd można go ściągnąć.
To ja mam jeszcze jedno pytanie odnośnie promów. Załóżmy, że nie mam szans zdążyć do Połęcka i jadę na objazd, ale tu po kilku kilometrach łapie mnie sen i decyduję się spać w Krośnie Odrzańskim. Rozumiem, że nawet jak ruszę w godzinach funkcjonowania promu nie naruszam regulaminu? Że nie muszę się wracać na prom? To raczej skrajny przypadek, ale nigdy nie wiadomo co się wydarzy, kiedy będzie już ponad 2500 km w nogach.
A dlaczego miałby być problem? Przecież i tak nadrabiasz kilometry, a jak już wjedziesz na objazd to się go trzymasz, nie będziesz przecież za dnia zawracać i jeszcze więcej dokłądać, to już by b yło zupełnie nielogiczne.
z punktami kontrolnymi
Cytat: Wilk w 14 Sie 2021, 20:39z punktami kontrolnymiWydawało mi się, że punkty kontrolne są w tej edycji "wirtualne". Coś musimy na nich robić, czy po prostu przejechać?Marek
A tych SMSów nie trzeba wysyłać? Tak jak 4 lata temu?
Wydawało mi się, że punkty kontrolne są w tej edycji "wirtualne". Coś musimy na nich robić, czy po prostu przejechać?
Jak by się dało, też bym o to prosił, bo na Wschodzie musiałem to sprawdzać na telefonie i oczywiście traciłem czas... i mnie wyprzedziłeś... tj. Daniel mnie wyprzedził.