...Jedno pytanie. Drugie zdjęcie "Domowa Piekarnia & Spiżarnia", Przemyśl? Jeśli mogę i posiada wiedzę o miejscu, proszę uliczkę z nazwą .
...dotyczy zdjęcia z opisem "Jasnością dnia pocieszony" leży na ...
Krzysztof (misiek) dziękuje za informację co do sklepu. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zobaczyć Przemyśl, dotrę do miejsca na zdjęciu.Oj, co do zdjęcia z " Jasnością dnia pocieszony" nie mogę znieść dlaczego rower z sakwami leży. Chyba (to na pewno) jestem już za stary, mam pewne nawyki, ani trochę nie mogę zrozumieć takiego postępowania. No cóż nie mam szans na reformę swojego myślenia.
Oj, co do zdjęcia z " Jasnością dnia pocieszony" nie mogę znieść dlaczego rower z sakwami leży. Chyba (to na pewno) jestem już za stary, mam pewne nawyki, ani trochę nie mogę zrozumieć takiego postępowania. No cóż nie mam szans na reformę swojego myślenia.
A co nie można kłaść roweru z sakwami ?
Normalna praktyka
Oj, to muszę cofnąć się o 40 parę lat i zmienić myślenie. Praktyka, hmm, zgadza się. "Normalna praktyka", nie sądzę. A już wiem, coś co pozwala trzymać się na nogach (kołach) szpeci, ba szpeci i waży. Dawno, dawno temu, wchodząc na zakład, jak majster przyuważył, że ktoś łapek nie umył to od razu miał wolne. I witał się z nim w specyficzny sposób , no cóż "normalna praktyka" zależy tylko od punktu widzenia. Pozdrawiam Wszystkich, od nóżek, lusterek, błotników, dzwonków, światełek, i innych
...nie kłaść roweru na trawie?
...50m błota zaliczysz
Cytat: Borafu w 22 Lis 2020, 20:54...nie kłaść roweru na trawie?Przepraszam, czy gdzieś napisałem, że nie można. Jeszcze na mięciutkiej... Czy odp. służy licznikowi. Nie rozumiem, nie można. Jest między tymi wyrażeniami subtelna różnica.
Odniosłem wrażenie, że zawsze musimy coś napisać. Lub licznik musi się piąć do góry, jak u kolegi wyżej.
Grzegorz, miło że zastałeś pocieszony zdjęciami.