My tu gadu-gadu, a tymczasem zapraszam na ciepłe bułeczki, czyli moją relację z MPP http://wilk.bikestats.pl/2006760,Maraton-Polnoc-Poludnie-2021.html
Doceniając wkład i poświęcenie org.- oni są finisherami?, No bo mieli koszulki☝️Medal z napisem - naklejką, uczestnik mpp 2021- to może być pamiątka, a nie numer startowy plus 3 trytytki
Takie moje spostrzeżenia ,bo będąc dzien dłużej ,sporo się nasłuchałem, a impreza mpp warta jest szacunku i kontynuacji bez niedomówień( mogę źle myśleć- Jacek mi wytłumaczył ok, regulamin,ale warto zwrócić wg .mnie racje innej strony
Przeczytane. Najbardziej byłem ciekaw jak Ci się jechało po MRDP kolejne niełatwe ultra i jak sobie z tym poradzileś. Ja takiego dramatu z dłońmi nie mam na szczęscie. Ale to kwestia po prostu czestszych i dłuższych przerw podczas mrdp.
...finisher dostaje koszulkę🤔...Doceniając wkład i poświęcenie org.- oni są finisherami?, No bo mieli koszulki☝️Medal z napisem - naklejką, uczestnik mpp 2021- to może być pamiątka, a nie numer startowy plus 3 trytytkiPo limicie 72 godz.raczej zawsze ktoś zostawał, mógłby przecięż pogratulować- ale oficjalnie- i byłoby przyjemniej dla uczestników mpp.Takie moje spostrzeżenia ,bo będąc dzien dłużej ,sporo się nasłuchałem, a impreza mpp warta jest szacunku i kontynuacji bez niedomówień( mogę źle myśleć- Jacek mi wytłumaczył ok, regulamin,ale warto zwrócić wg .mnie racje innej strony
Również nie rozumiem pretensji.... A już tym bardziej oskarżeń jak to na FB:.....
...na mecie MPP to chyba Robert Woźniak opowiadał jak to na jednym z punktów RAP uczestnik tego maratonu, który nie dał rady ukończyć imprezy zrobił Remkowi karczemną awanturę, że co jest, że taki dystans jest nie do zrobienia, że co on za poroniony pomysł wymyślił itd. Nieźle go zwyzywał tylko dlatego, że zwyczajnie nie dał rady. ...
Również nie rozumiem pretensji w stronę Org od osób które dojechały po limicie. A już tym bardziej oskarżeń jak to na FB
Na mecie MPP to chyba Robert Woźniak opowiadał jak to na jednym z punktów RAP uczestnik tego maratonu, który nie dał rady ukończyć imprezy zrobił Remkowi karczemną awanturę, że co jest, że taki dystans jest nie do zrobienia, że co on za poroniony pomysł wymyślił itd.
Też mnie to dziwi - uważam, że jest to jasno określone przez Organizatorów - tylko po co cytować i "dawać" życie takim opiniom?
To już jest zdrowe przegięcie, kto to tak sobie popłynął?