Jaki przewoźnik zezwala na przewożenie roweru autobusem z Zakopca?
Jesień, siedzę na koronawirusowej izolacji do połowy przyszłego tygodnia, to się wziąłem i w końcu napisałem relację z MPP 2021: http://sasieczno.pl/relacje/2021-maraton-polnoc-poludnie/Spokojnie - tętno nikomu nie skoczy tutaj . Miłego czytania.
Fajna relacja, widać, że łatwo nie było - ale takie zwycięstwa w walce z własnymi słabościami to kwintesencja ultra. Każdy ma na tej trasie mniejsze i większe kryzysy, sztuką jest ich przetrzymanie, bo prędzej czy później los się odkręci; oczywiście to nie dotyczy poważnych kontuzji.
Jak na pierwszy raz bardzo przyzwoita jazda i widać, że masz spore rezerwy na poprawienie czasu.
I nie wiem czy warto BBT przedkładać nad MPP, ta druga IMO to sporo fajniejsza impreza, a przede wszystkim sama trasa.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Że zacytuję Króla:"Morris kup różowe stroje z marszczonymi rękawkami aby podkreślić naszą męskość."
Ja mam taki wniosek odnośnie strojów na przyszły rok, a mianowicie, chciałbym prosić, żeby była możliwość zamówienia stroju którego tło nie jest czarne, tylko jakieś jasne żarówiaste.
Jak najbardziej. Prawdziwy mężczyzna różu się nie boi!
Coś drgnęło w rajstopach