Cytat: Miciek w 29 Sie 2021, 21:07Cytat: marcinp w 29 Sie 2021, 20:35Czy w Płocku 455 km do 457 ten rogal jest potrzebny nie lepiej jechać prosto przez rondo jak w roku poprzednim ?Nie da się pojechać prosto, gdyż ulica jest zamknięta z powodu remontu.A w Sierpcu Urząd Miasta omijamy, czyli PK na Orlenie czy rondzie?
Cytat: marcinp w 29 Sie 2021, 20:35Czy w Płocku 455 km do 457 ten rogal jest potrzebny nie lepiej jechać prosto przez rondo jak w roku poprzednim ?Nie da się pojechać prosto, gdyż ulica jest zamknięta z powodu remontu.
Czy w Płocku 455 km do 457 ten rogal jest potrzebny nie lepiej jechać prosto przez rondo jak w roku poprzednim ?
Wyszukiwałem dziś Orlenów na trasie i jest tego dużo ale miedzy 450-700 jest pustka.Tu trzeba będzie kombinować. Może Sierpc ... przesunąć 😜
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
(...)A tak w ogóle to tu: https://ridewithgps.com/routes/37329599?privacy_code=RK8VjCd5L0AkJFHq
Zrobiłeś dobry uczynek.Bardzo dziękuję.
magiczny
I kol. Wilk się chce poddać, przynajmniej tak pisze w innym wątku
Cytat: maciek70 w 1 Wrz 2021, 20:47I kol. Wilk się chce poddać, przynajmniej tak pisze w innym wątku Teksty o poddawaniu to sobie daruj. Dasz radę ukończyć kiedyś MRDP to zobaczysz ile wysiłku i zdrowia taki maraton kosztuje i jaka jest ochota na kolejny 1000km, a szczególnie gdy jedziesz go na maksa.Z góry zakładałem, że MRDP jest dla mnie priorytetem, a MPP pojadę tylko jeśli szybko się zregeneruję, bo te maratony dzieli bardzo niewiele czasu, niecałe 2 tygodnie.