Mój mąż był za to ogromnie zszokowany, że zapisałeś się na dwa tak trudne ultra pod rząd, nawet dziś o tym rozmawialiśmy, że to lekkie szaleństwo
Nie chce być Michale uszczypliwy, ale może jak Ciebie i Maćka zabraknie to będzie możliwość przejechania maratonu suchą stopą
w 2018, 2019 i 2020 i można było się od słońca poparzyć.
473, 565, 635.
Zazwyczaj te stacje są ogrodzone i nie da się tam wejść normalnie/legalnie.
Cytat: Żubr w 3 Wrz 2021, 12:21Zazwyczaj te stacje są ogrodzone i nie da się tam wejść normalnie/legalnie.Byłoby to dziwne, w końcu pracownicy muszą się jakoś tam dostać. Nawet na A4 na mopach można nie raz zobaczyć mnóstwo rowerów przy McDonaldsach w dobrą pogodę.
Kiedyś chciałem odwiedzić McDonaldsa przy A1, ale furtka/bramka dla pracowników była zamknięta i nie było jak się dostać.
Tylko ten Orlen na 560 km to jest MOP na drodze ekspresowej. Raczej nie ma pewności, że da się do niego dostać z poza ekspresówki. Zazwyczaj te stacje są ogrodzone i nie da się tam wejść normalnie/legalnie.Na tym etapie nie wiem czy nie ma więcej sensu zjazd Curie-Skłodowskiej do Skierniewic na Orlen albo Shell (choć to jest 2 km w jedną stronę)
A to ciekawostka, nigdy jeszcze nie spotkałem się z zamkniętą furtką na MOPie.
A te warianty są w ogóle dopuszczalne czy to jeszcze propozycja dla organizatorów z Koło Ultra? Bo chyba zawsze na MPP jest narzucona cała trasa ?