Autor Wątek: SOLO DOOKOŁA ŚWIATA: Azja, Australia, Afryka, Ameryka  (Przeczytany 33086 razy)

Offline Mężczyzna msyrek

• Miasto: Rzeszow
  • Na forum od: 06.12.2020
    • 4 lata na rowerze
Jadę solo dookoła świata.

MÓJ KANAŁ: 
:icon_arrow: https://www.youtube.com/c/4latanarowerze?sub_confirmation=1

Oryginalna narracja i montaż.  :icon_exclaim: SUBSKRYBUJ :icon_exclaim: się i baw się dobrze!

Kazachstan, Kirgistan, Tadżykistan, Iran, Pakistan, Indie, Sri Lanka, Bangladesz, Myanmar (Birma), Tajlandia, Laos, Wietnam, Kambodża, Indonezja, Filipiny, Australia, Madagaskar, RPA, Botswana, Namibia, Angola, Zambia, Mozambik , Tanzania, Kenia, Etiopia, Sudan, Uganda, Chile, Argentyna, Paragwaj, Boliwia, Brazylia, Wenezuela, Gujana, Ekwador, Kuba, Meksyk, USA i Kanada.

Offline Mężczyzna liggy

• Miasto:
  • Na forum od: 12.10.2020
Cześć.
Właśnie obejrzałem odcinek z Iranu. Ciekawie zmontowane, dobrze się ogląda. Sub poszedł. :icon_smile:

Offline Mężczyzna msyrek

• 4 lata na rowerze
Bardzo fajnie Liggy! Ciesze sie ze nie straciłeś czasu!

Offline Mężczyzna msyrek

• 4 lata na rowerze
Na końcu dnia jest się jedynie zmęczonym po pełnym dniu wrażeń i marzy się  znalezieniu miejsca do spania. Jak ktoś siedzi w pracy to rozumiem że energia go roznosi.

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
cztery lata bez seksu ...  ::)

Bez czego?  :o

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
widzę, szykuje się dobra dyskusja niczym w pamiętnym wątku z wiaderkami :P
Grzeję popcorn.

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna Piotr St

• Wszystko jest tymczasowe
  • Miasto: Nowa Sól
  • Na forum od: 30.06.2016
Jak chcesz miec duzo subów i lajków to zacznij nagrywac jakies zwierzątka albo ludzi robiących śmieszne lub głupie  rzeczy  . Bedziesz miał setki tysięcy wyświetlen . Natomiast content podrózniczy jest juz strasznie oklepany ,  nikt tego nie ogląda . Jest masa ludzi co podrózuje rowerami , motorami , rolkami i czym tam jeszcze , i kręci filmiki starając sie pokazac swoje niezwykłe zycie i przygody . A tymczasem w tej masie stają sie tacy sami - zwyczajni . Nie zebym negował czy deprecjonował Twoje podróze i dokonania , ale oglądac nie zamierzam bo mnie to  zwyczajnie nudzi  . Bardziej interesująca wydaje mi sie relacja kol.Rowerownika z wycieczki po Dolnym Śląsku niz jakies dzikie przygody po egzotycznych krajach .
« Ostatnia zmiana: 11 Gru 2020, 11:22 Piotr St »
kolarz wybitny

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
Obejrzałem dwa odcinki południowy Iran i Radżastan.

Mmm... Fajnie, że komuś się chce nagrywać i publikować, ale:
1. Dźwięk słaby, słychać głośno podkład muzyczny i trzeba się wsłuchiwać co mruczy pod nosem autor.
2. Dużo patetycznych tekstów, ni to poezja, wypowiadanych wolnym, spokojnym głosem do kamery z zamkniętymi oczami. (np. ...na tej drodze nie ma Boga).
3. Fajnie by było jakby więcej pokazywał bardziej statycznych ujęć okolicy, a mniej filmował z ręki własnej twarzy z zamkniętymi oczami.

Oglądam sobie kanał Bez Planu i tam gość (pomijając różnicę w treści) ma dużo bardziej przystępną formę videobloga.

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
Jak chcesz miec duzo subów i lajków to zacznij nagrywac jakies zwierzątka albo ludzi robiących śmieszne lub głupie  rzeczy 

A tymczasem w tej masie stają sie tacy sami - zwyczajni

Jak wszystko  ::)

Jeśli chcesz mieć dużo odsłon, to postaw własny serwer i nagrywaj jakieś wiwisekcje, tortury itp. Selektywne grono odbiorców pewnie się znajdzie...

Offline Mężczyzna Miciek

• SAC
  • Miasto: Hawana, Kuba
  • Na forum od: 08.05.2009
    • Moje wyprawy
Miesiąc temu Kamilek pisał o Twojej wyprawie.
Mi się akurat spodobała taka narracja i te szczere przemyślenia.
Od czasu do czasu oglądam sobie te filmiki.

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Jak Miciek - zaciekawiła narracja, spostrzeżenia.
A i nadziwiłem się.

Się 3m.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna msyrek

• 4 lata na rowerze
Jest masa ludzi co podrózuje rowerami , motorami...

Z tej masy ludzi którzy jeżdżą po świecie to jest tylko JEDEN polski kanał rowerami.
I kilkanaście anglojęzycznych na przyzwoitym poziomie.
Jest oczywiście mnóstwo o Polsce.

Dużo patetycznych tekstów, ni to poezja, wypowiadanych wolnym, spokojnym głosem do kamery z zamkniętymi oczami. (np. ...na tej drodze nie ma Boga).

Zdaje sobie sprawę że zachowuje się inaczej niż Świat na Fazie, jestem inną osobą.
Wiele osób po prostu będzie mnie nie lubić takiego jakim jestem.

Fajnie by było jakby więcej pokazywał bardziej statycznych ujęć okolicy, a mniej filmował z ręki własnej twarzy z zamkniętymi oczami.

Trafna uwaga. Zdałem sobie sprawę z tego teraz, podczas pandemii covid w Indonezji gdzie mam czas edytować materiał.

Offline Kobieta marg

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.01.2012
    • BIKE'OWO
A ja oglądać będę! Łał!

Odcinki z Radżastanu i emocje.
Indie uwielbiam (a czasami nawet nie znoszę :D) właśnie ze względu na emocje. A Radżastan wciąż jest w planach...

Fajnie, że tu zajrzałeś ze swoim podróżowaniem. Choć tu nieco wyboiście bywa... :P
« Ostatnia zmiana: 11 Gru 2020, 20:52 marg »
bikeowo, czyli moje podróżowanie

Offline Kobieta marg

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.01.2012
    • BIKE'OWO
Jest masa ludzi co podrózuje rowerami , motorami , rolkami i czym tam jeszcze , i kręci filmiki starając sie pokazac swoje niezwykłe zycie i przygody . A tymczasem w tej masie stają sie tacy sami - zwyczajni .

Jest masa ludzi, którzy tworzą muzykę, śpiewają, piszą książki....
Czy przez to, że nie są jedyni, nie warto ich słuchać, czytać...? :icon_surprised:
bikeowo, czyli moje podróżowanie

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
Nawet jak tylko wokół komina, to jeżdżę dla siebie i nie zraża mnie to, że nie jestem wyjątkowy, bo co przeżyję, to moje.
Fakt, od rowerowych podróżników internet pęka w szwach (np. Adela i Krzysiek wrócili w ub. roku po 10 latach na rowerach), ale odniesienie do literatury, muzyki, czy innych dyscyplin sportu/rekreacji jest, moim zdaniem, trafione.
Na ten kanał trafiłem przypadkiem parę miesięcy temu i większość filmów obejrzałem z zainteresowaniem. Trzymam kciuki.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum