Autor Wątek: SOLO DOOKOŁA ŚWIATA: Azja, Australia, Afryka, Ameryka  (Przeczytany 33098 razy)

Offline Mężczyzna msyrek

• Miasto: Rzeszow
  • Na forum od: 06.12.2020
    • 4 lata na rowerze
Dzikość serca

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
świetnie się ogląda i podziwiam tych ludzi których spotykasz. A Ty chyba schudłeś, może mi się tylko wydaje. Pozdrawiam.

Offline Mężczyzna oponaiwentyl

• Miasto: Polska
  • Na forum od: 04.01.2023
Cześć napiszę to zanim przeczytam wątek.Muszę Ci powiedzieć autorze,że jesteś niesamowity, oglądam od dłuższego czasu Twoje filmy i jestem pod ogromnym wrażeniem myślę,że to mało powiedziane...będe pisał prostym prymitywnym językiem bo chyba najlepiej będzie mi wyrazić co czuje kiedy oglądam Twoje filmy:Jesteś dla mnie kozakiem nad kozakami, jeśli mówi się,że na kozaka znajdzie się większy kozak to w Twoim przypadku tak nie jest. Nie mam słów, to co robisz gdzie bywasz, jak sobie radzisz to jest nie do opisania, człowieku ja bałem się nocować w lesie 100 km od domu a Ty śpisz na kuźwa pustyni w jakimś Iraku???!!! :icon_eek: Jestem w szoku! Spotykasz dziwnych ludzi, jeździsz po pustyniach, dziwnych wioskach, transportują Cię z kałachami w rękach ludzie z zupełnie innych kręgów kulturowych. Kręcisz się po rejonach gdzie ja w czołgu nie czułbym się bezpiecznie. Pomijam już fakt kilometrów które robisz. Wiele lat uprawiałem zawodowo sport po zakończeniu przeszedłem na kolarstwo amatorskie. Byłem z siebie dumny bo startowałem maratony, poszedłem dalej, zacząłem jeździć długie dystanse, jakieś ultra, przymierzam się do wypraw, po wielu latach myślałem,że już jestem kimś w świecie rowerowym ale przy Tobie jestem zwykłym pionkiem, nikim, małą pchełką. Doskonale rozumiem ile trzeba mieć w sobie siły i wytrwałości a także samozaparcia i wiary w siebie żeby coś takiego robić, jaką trzeba mieć kondycje fizyczną i psychiczną do zrealizowania takich celów i dlatego naprawdę z całego serca Cię podziwiam, nigdy Cię nie spotkałem i nigdy nie miałem żadnych autorytetów ale jeśli chodzi o rower to chyba mógłbyś nim zostać.Powodzenia dalej i szczerze to mam nadzieję,że kiedyś w przyszłości będzie dane mi Cię spotkać.Podziwiam Cię i dla mnie Jesteś Wielki.
pozdrawiam bardzo serdecznie.

Offline Mężczyzna Rowerownik

• Miasto: Okolice Wrocławia
  • Na forum od: 18.05.2014
Dziwna sprawa. Oglądnąłem bez ani jednego przesunięcia suwaczkiem do przodu, co mi się nie zdarza  :D  Pozdrav!

Offline Mężczyzna msyrek

• 4 lata na rowerze
SINGAPUR na rowerze!
Dziękuje za miłe komentarze. Jazda rowerem dookoła świata to nie jest aż takie osiągnięcie jakby się wszystkim wydawało. Często większym jest bycie z rodziną. Posiadanie dobrej pracy itp

Offline Kobieta marg

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.01.2012
    • BIKE'OWO
To jest piękne
bikeowo, czyli moje podróżowanie

Offline Mężczyzna Rowerownik

• Miasto: Okolice Wrocławia
  • Na forum od: 18.05.2014
Twój film łyknąłem do tego nowy odcinek Blok Ekipy, chyba dzień dziecka dzisiaj mamy tyle prezentów na raz :D

Offline Mężczyzna msyrek

• 4 lata na rowerze
Rowerem przez Indonezję.

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Dziękuję za kolejny odcinek :)

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna msyrek

• 4 lata na rowerze
Najnowszy odcinek z Indonezji

Offline Mężczyzna msyrek

• 4 lata na rowerze

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Obejrzałem. Dziękuję  ;D Czekam na kolejny odcinek

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
pozdrawiam msyrek, obejrzane, super!

Offline Mężczyzna msyrek

• 4 lata na rowerze
Czy Bieszczady są tylko w Polsce? Rowerem przez...

Offline Mężczyzna msyrek

• 4 lata na rowerze
Wirus na rowerze

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum