Dodałam mapkę poglądową Start w Hiszpanii, z Polski Flixbusem lub i pociągiem.
Z San Sebastian do Santiago proponował bym jechać Camino Frances. Trasa lepsza bardziej przejezdna
Cytat: djwinamp w 24 Gru 2020, 11:56Dodałam mapkę poglądową Start w Hiszpanii, z Polski Flixbusem lub i pociągiem.Flixbus i Euro trip ? cos mi to przypomina . Z cyklu co moze pójsc nie tak
Cytat: Piotr St w 24 Gru 2020, 14:05Cytat: djwinamp w 24 Gru 2020, 11:56Dodałam mapkę poglądową Start w Hiszpanii, z Polski Flixbusem lub i pociągiem.Flixbus i Euro trip ? cos mi to przypomina . Z cyklu co moze pójsc nie tak Dokładnie, nie łączyłbym tych dwóch wyrażeń w jednym poście:) Jak historia pokazuje, źle się to kończy...Dobrze przemyśl jazdę autobusem z Polski do Hiszpanii, to kupa czasu w autobusie, chyba szybciej by było polecieć, może nawet i taniej. Plus taki że możesz elegancko i na spokojnie rower spakować w PL przed zabraniem do samolotu. Ja mam za sobą 4 jazdy autobusem, zawsze ponad 20h i nie wspominam dobrze, strasznie męczące. A jak się zdecydujesz na autokar, to rower w karton i do środka, wracałem tak w 2015, też z Mediolanu i wszystko ładnie dojechało.
Oprócz Flixbusa kursują jeszcze do Hiszpanii Sindbady.