Zerknij na Topeak Drybag,
Używam takiego uchwytu, głównie z powodu możliwości łatwego odpięcia telefonu od kierownicy w celu np. cyknięcia fotki.link aliexpresshttps://tiny.pl/r55p9
Od roku używam taki i jestem bardzo zadowolony
I to jest słuszna koncepcja! Teraz mam taki sam. Telefon trzyma rewelacyjnie. Łatwo się go wpina i wypina. Wygodą użytkowania bije na głowę wszystko, co do tej pory pojawiło się w tym wątku.
Nie bije wygodą, bo były tu wspominane dedykowane mocowania rowerowe na telefon typu QuadLock i podobne.
Nie zaufam niczemu, co będzie trzymać się tylko na klej. Choćby nie wiem ile to kosztowało i jak dobre miało opinie, to tego typu rozwiązania odrzucam dla własnego zdrowia psychicznego.
Bije, bije. Nie było wspomniane, że ten uchwyt można przykręcić na kapslu mostka (odpowiednia śruba jest w zestawie). Kwestia tylko jak szeroko rozstawione są ramiona lemondki i czy zmieści się pomiędzy.
A QuadLock i inne? Nie zaufam niczemu, co będzie trzymać się tylko na klej. Choćby nie wiem ile to kosztowało i jak dobre miało opinie, to tego typu rozwiązania odrzucam dla własnego zdrowia psychicznego.
używam qadlocka z dedykowanym etui..żadnych problemów , tam się nie ma poprostu co zepsuć ..