Autor Wątek: szukam partnera/partnerki na wycieczkę  (Przeczytany 1361 razy)

Offline piotbor

• Miasto: Olecko, Olsztyn
  • Na forum od: 16.05.2010
szukam partnera/partnerki na wycieczkę
« 31 Maj 2010, 23:51 »
Poszukuję kompanów na wycieczkę po górach świętokrzyskich i roztoczu którą planuję na czerwiec tego roku. Trasa prowadzi przez Świętokrzyski Park Narodowy, Roztoczański Park Narodowy oraz kilka krajobrazowych (Sieradowicki, Jeleniowski, Lasy Janowskie, Szczebrzeszyński) jak również przez ciekawe miejscowości jak np. Ujazd, Sandomierz, Szczebrzeszyn, Zamość. Trasa liczy około 300km, którą wstepnie zamierzam przejechać w 4 dni. http://www.bikemap.net/route/378227#lat=50.90823&lng=21.32172&zoom=9&type=2  (to wstępny plan trasy który może ulec zmianie, na mapie trasa przedstawiona jest w odwrotnym kierunku, zaczynam ze Skarżyska Kamiennej). Nocleg na polach namiotowych lub na dziko. kontakt gg 10636784. Zapraszam chętnych bikerów. PIOTREK

grzesiek1990

• Gość
« 20 Cze 2010, 21:31 »
no ja byłbym chętny na taki wyjazd. podaj więcej szczegółów termin itp
p.s. skąd dokładnie jesteś??

Offline piotbor

« 3 Lip 2010, 20:38 »
Przepraszam że tak długo ci nie odpisywałem ale miałem awarię netu. Mieszkam w okolicach Olecka. Na szlak trasy mam zamiar dojechać pociagiem. Szczegóły są jeszcze do ustalenia. Chcialbym  zrealizować tę trasę w drugiej połowie lipca albo w sierpniu (postaram się byc elastyczny). Napisz co dokładnie chciałbyś wiedzieć. Trasa po roztoczu troche się zmieni (najprawdopodobniej przedłuży) bo z zamościa nie ma pociągów i będę musiał wracać pociągiem ze Stalowej Woli. Pozdrawiam

pszemys

• Gość
« 4 Lip 2010, 23:18 »
Witam
Jeżeli odpowiednio zgralibyśmy terminy to ja również reflektowałbym na taką wyprawę, no chyba że już nieaktualne
Pozdrawiam

Offline piotbor

« 6 Lip 2010, 08:44 »
Jak najbardziej aktualne tylko musimy dogadać dobry termin żeby każdemu z nas pasowało

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum