Autor Wątek: Dojazd do Bośni  (Przeczytany 1717 razy)

Majkell

• Gość
Dojazd do Bośni
« 2 Cze 2010, 14:05 »
Czy macie jakieś sprawdzone połączenia pociągiem lub autokarem do Bośni albo Chorwacji(minimalizacja kosztów i przesiadek wskazana)? Przyznam, że mam problem ze znalezieniem autobusu, który spakuje 4 rowerzystów. Liczę na Wasze podpowiedzi :)

Offline Mężczyzna atlochowski

• Andrzej
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 22.04.2009
Dojazd do Bośni
« 2 Cze 2010, 14:08 »
Poszukaj połączenia z przesiadką w Budapeszcie, powinieneś coś znaleźć.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
Dojazd do Bośni
« 2 Cze 2010, 14:24 »
Cześć - zanim zdecydowalismy się na samolot do Dubrownika, liniami Norwegian, mysleliśmy o autokarze. I znaleźliśmy jedno biuro, które zgodziło się wziąść i nas, i nasze cztery rowery. Było to Centrum Turystyki OSKAR z Poznania. Przejazd miał być bezpośrednio z Poznania do Makarskiej (Chorwacja), cena w obie strony (zamierzalismy zatoczyć pętlę i wrócić z tego samego miejsca) to było 550 zł za osobę.
Jednak dzwoniłam i pytałam w kwietniu - a pytałam o wyjazd w sierpniu, z początku Pani z Oskara zapowiedziała, że raczej będzie to trudne w środku sezonu, jednak po 2-3 godzinach przysłała na maila potwierdzenie, że mogą to zorganizować. Oczywiście trzeba by było sie dopasować do ich rozkładu jazdy autokarów, ale koniec końców i tak całkiem chyba korzystnie to wypadało.
Spróbuj, może Wam się z nimi uda - my ostatecznie zdecydowaliśmy sie jednak na samolot ze względu na oczywiście czas podróży i na to, że od razu Dubrovnik.
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna luckybuster

• Miasto: GLIWICE/BOGNOR REGIS
  • Na forum od: 21.03.2007
Dojazd do Bośni
« 2 Cze 2010, 21:16 »
Czesc Majkell

Napisz kiedy jedziecie i kiedy chcecie wracac.
Jak narazie znalazlem :

Kraków--> Budapeszt
autokar Eurolines  80pln    http://www.eurolinespolska.pl

i dalej pociagiem do Sarajewa    
tutaj masz rozklad:

http://reiseauskunft.bahn.de/bin/traininfo.exe/en/498180/896152/915370/291625/80?ld=96193&seqnr=4&ident=3x.010582193.1275505765&date=04.06.10&station_evaId=5500003&station_type=dep&currentReferrer=tp&rt=1&

Bede szukal dalej tylko prosilbym o daty wyjazdu i powrotu

Pozdrawiam

Tomek
Zwykle rzeczy załatwiam od ręki, na cuda potrzebuję 15 minut.

Majkell

• Gość
Dojazd do Bośni
« 3 Cze 2010, 13:51 »
@martwawiewiórka
Dzięki za typ z biurem Oskar. W najbliższych dniach podejdę popytać o przejazd.

@luckybuster
Wyjazd koniec licpa/początek sierpnia. Powrót ostatnie dni sierpnia. Póki co bez dokładniejszych dat bo ekipa jeszcze się formuje ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum