Autor Wątek: VII KMT 7-8.08.2021  (Przeczytany 21356 razy)

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
Odp: VII KMT 7-8.08.2021
« 17 Sie 2021, 08:11 »
Również chciałbym podziękować za wspaniałą organizację, to najlepszy Maraton w jakim do tej pory miałem okazję uczestniczyć. A tutaj moja reakcja: http://dodoelk.bikestats.pl/1993508,Kornicki-Maraton-Turystyczny-2021.html

Offline Mężczyzna mariox

• Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję ob
  • Miasto:
  • Na forum od: 12.08.2019
Odp: VII KMT 7-8.08.2021
« 8 Wrz 2021, 14:34 »
Trochę późno, ale też dołączam do podziękowań dla Organizatorów. To był mój czwarty "Kórnik" i na każdym działo się coś ciekawego. Albo przeprawa promowa :wink: , albo kocie łby :icon_razz: , albo super krajobrazy po drodze. Osobiście uważam, że najtrudniej było dwa lata temu, kiedy po drodze był Sokolec z długim podjazdem (ale za to jakim zjazdem!). Tym razem widoki były nie gorsze, ulewa dała o sobie znać, za to dzięki niej była okazja pokonwersować z młodymi Aborygenami na przystanku w miejscowości Zaborów (pamiętam, bo jest miejscowość o takiej samej nazwie koło Warszawy). Jak zobaczyli ile przejechałem i ile mam do mety, to od razu chcieli częstować browarem :icon_biggrin: .
Napisałem nawet relację, ale nie będę Was nią zanudzał, bo jest strasznie długa :icon_smile: .

Jeszcze raz wielkie dzięki Wszystkim za organizację (ze szczególnym uwzględnieniem Ekipy w Polkowicach za pomoc w próbach znalezienia lampki) :icon_smile: . Za takie gesty chce się do Was wracać.
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum