I tu znowu się mylisz. Nie wiesz co było przyczyną niepowodzeń jakie miałam w zeszłym roku, nie wiesz też do czego doszło w tym roku.
Ten drobiazg świadczy o przygotowaniu imprezy i jej dopracacowaniu oraz dzięki dyskusji jaka powstała w tym wątku pozwoliła mi poznać nastawienie Organizatora do Uczestników. I to nastawienie jest złe, jest wręcz negatywne. Ewidentnie widać tu bardzo szkodliwe polskie nastawienie: "jakośtobędzie". Nie, nie będzie. Właśnie to podejście powoduje u nas w Polsce taką a nie inną sytuację polityczną, gospodarczą i społeczną. Niedasizm, mamciewdupstwie i jakośtobędziesizm robią robotę.
Licz się ze słowami. Za chwilę, zważywszy na to, co udało Ci się wobec mnie (a zwłaszcza reszty ekipy KBR napisać w tym wątku) - dostaniesz wilczy bilet na nasze imprezy. Mam w sumie doskonały pretekst, by usunąć Cię z listy startowej (za naruszenie regulaminu przed startem). Napisz tylko gdzie zwrócić pieniądze i voila. Jedź na inne, lepiej zorganizowane maratony.
Ale nie denerwuj się, nie unoś - nie przyjadę. Ani teraz ani nigdy na jakąkolwiek imprezę organizowaną przez Was, choćby na świecie nie było już ani jednej innej
Byłem obejrzeć most w Śremie (znaczy przed Śremem). Stoi, i wg obietnicy kierownika budowy - będzie stał. Czyli można jechać przez most, a nie, jak wskazuje linkowany na naszej stronie artykuł, obok mostu.
Odnośnie pogody, to niektóre modele pokazują spory deszcz w niedzielę rano, tak między 5 a 11, ale to jeszcze kilka dni więc się może zmienić. W każdym razie kurtkę lepiej ze sobą wziąć. Wiatr z kierunków południowych i zachodnich.