Autor Wątek: Paryż-Praga - wakacyjna wyprawa rodzinna  (Przeczytany 4290 razy)

Offline PABLO

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.03.2011
    • http://www.klub-karpacki.org
Zazdraszczam domowej biblioteczki

I pomyśleć, że teraz, pewnie kilka takich biblioteczek mieści się na czytniku. Można zabrać ze sobą na wyjazd, nie zastanawiając się nawet co zabrać, a później, i delektować się w każdej chwili.

Offline Mężczyzna Bubu

• Miasto: Ziemia Dobrzyńska
  • Na forum od: 06.06.2018
    • Relacje z wycieczek i wypraw
Piękna wyprawa, gratuluję. Nasza córka pojechała z nami kiedy miała 7 lat, do Rumunii, jeszcze przyczepiona do taty na jednokołowcu. W kolejnym roku była z nami we Włoszech już na swoim sprzęcie i tak aż do 16 roku życia kiedy nas zostawiła na rzecz innej formy wakacyjnych szaleństw. Zawsze kiedy widzę małe dzieci na wyprawach rowerowych myślę sobie, na ile wypraw będą chcieli jeżdzić z rodzicami :)

A to już zależy od dziecka. Dorosła córka cały czas ma chęć z nami pojechać, (właśnie) dorosły syn już nie... Młodszy syn wciąż jeszcze nie ma wyboru ;)

Ale i bez czytania całości wzmożyliście moją tęsknotę za podróżowaniem, biada wam za to :wink:

No cóż, mam nadzieję, że to nie był ostatni raz ;)

I pomyśleć, że teraz, pewnie kilka takich biblioteczek mieści się na czytniku. Można zabrać ze sobą na wyjazd, nie zastanawiając się nawet co zabrać, a później, i delektować się w każdej chwili.

Nieee, no Pablo, na wyjazdach to jednak staramy się delektować podróżą i okolicami :) Na tym wyjeździe to nawet specjalnie nie miałbym czasu na takie ekstrawagancje, no chyba, żeby czytać na rowerze, podczas nudniejszych fragmentów :D. Zresztą, za drogi taki czytnik, żeby go potem postponować w sakwach i na biwakach.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum