Dlatego trzeba by nadrobić zaległości z polski.
Cytat: Tisu69 w 20 Lut 2021, 22:39Dlatego trzeba by nadrobić zaległości z polski.Z ortografii również.
Jak myślisz, ilu potencjalnie chętnych dostanie urlop na 3-4 miesiące?
więc nie ma co myśleć o dłuższych wyjazdach po Europie.
Gorzej niż w 2020 już być nie może.
Dla chcącego nic trudnego.
Cytat: DanielKot w 22 Lut 2021, 19:05 Gorzej niż w 2020 już być nie może. To akurat założenie zupełnie nieprawdziwe, gorzej zawsze być możenie wiem co może być gorszego od totalnego lockdown-u i całkowitego zamknięcia ruchu lotniczego pasażerskiego i uruchomienie mega drogich lotów repatriacyjnych(brawo PiS)Cytat: DanielKot w 22 Lut 2021, 19:05Dla chcącego nic trudnego.Ale kupowanie teraz np. biletów lotniczych na wybrany kierunek - to jest już ryzyko, osobiście szkoda by mi było ryzykować pieniądze.
skoro kupujecie kilka miesięcy wcześniej bilety na krótkich trasach europejskich to ja już nic nie poradzę, mi się zdarza zrobić zakupy nawet na kilka dni przed wylotem(ceny wcale nie są takie złe, jak się dobrze poszuka), poza tym teraz np w Ryanair wprowadzono darmową zmianę terminu lotu - jeśli anulują lot, to kiedyś te pieniądzę oddadzą, trochę to potrwa, ale oddadzą, można też skorzystać z opcji chargeback.
Rozwiązań jest dużo, wiadomo że najłatwiej powiedzieć, że się nie da i jeździć na zmianę R10 i Green Velo